Paredes távozik a nyáron

paredes_juve.jpgAz általában hiteles információkkal szolgáló Matteo Moretto értesülései szerint a Juventus vezetősége mostanra lényegében eldöntötte, hogy a nyáron nem fog élni Leandro Paredes kivásárlási opciójával, ami azt jelenti, hogy a világbajnok argentin középpályás biztosan vissza fog térni a Paris Saint-Germain kötelékébe, az Öreg Hölgy pedig megspórol több mint 22 millió eurót, amit alapvetően erre a célra kellene áldoznia. 

A dél-amerikai mellett egy másik középpályás is búcsút inthet a Bianconerinek a nyáron, elvégre Adrien Rabiot-val továbbra sem haladnak a szerződéshosszabbítási tárgyalások, Fabrizio Romano szerint pedig jó esély van arra, hogy a francia június végén ingyen igazolható labdarúgóként távozzon Torinóból, hogy csatlakozzon valamelyik Premier League-klubhoz. 

"Jelenleg a Juventusnál játszom, s igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Egyelőre erre összpontosítok, s nem gondolok a szerződésemmel kapcsolatos lehetőségekre, már csak azért sem, mert februárban nagyon korai lenne ezzel foglalkozni. Majd meglátjuk, hogy miként alakulnak a tárgyalások az előttünk álló hónapokban, most viszont még nincs itt az ideje annak, hogy erről beszéljünk" – fogalmazott Rabiot a napokban a Sky Sport Italia munkatársának. 

Vele ellentétben a jelek szerint Arkadiusz Milik mindenképpen maradni fog a fekete-fehéreknél, elvégre a La Gazzetta dello Sport arról értekezett, hogy a lengyel támadó minden szempontból meggyőzte a klub vezetőségét, illetve Max Allegrit, aki szorgalmazni fogja, hogy a Juve fizesse ki a center vételi opciójában rejlő 7 millió eurót a Marseille együttesének. 

Milik mellett egy másik csatár teljesítménye is kivívta Allegri elismerését, mivel a Spezia ellen szerzett találatával Moise Kean már hetedik gólját lőtte a szezonban, amivel csak egy góllal van lemaradva a lengyeltől, s hárommal Dušan Vlahovićtól. A Gazzetta úgy tudja, hogy a mester ennél is többet vár az olasztól, aki viszont mostanra fontos szereplő lett a Bianconerinél, ez pedig azt jelenti, hogy a klub várhatóan meg fogja venni őt az Everton gárdájától júniusban.