Di María: "Nehéz ebben a helyzetben koncentráltnak maradni"

di_maria_meccs_utani_interju.jpgA tegnapi nap egyik meglepetése, hogy az Öreg Hölgy sima, 2-0 arányú vereséget szenvedett el a Monzától, ezzel először 0 pontot szerezve a hazai közönség előtt játszva az idei bajnoki kiírásban. A Monza első félidőben szerzett találataira a Bianconeri nem tudott válaszolni, így az őszi vereséget követően másodszor is kikapott a Serie A újoncától a zebracsíkos egylet. A kudarcot követően a Juventus játékosai közül Angel Di María állt a Sky Sport Italia újságírói elé, és próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Megvolt az idei  első vereség Torinóban, hazai pályán. Mi történt?

"Ez egy nehéz időszak, azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Az Atalanta ellen kiválóan játszottunk, és többet érdemeltünk volna a döntetlennél. Ma, főként az első félidőben sok egyéni hibát követtünk el, azonban már a következő meccsre kell gondolnunk."

Te vagy az egyik legmagasabban jegyzett játékos csapatodban. Nagyobb felősséggel jár ez a státusz számodra, hogy látod ezt?

"Ilyen értelemben semmiképp, de sok volt az egyéni hiba, így csak és kizárólag a további munkára kell gondolnunk."

Mennyire befolyásolta a csapatot mindaz, ami a pályán kívül történik?

"Azt hiszem, Allegri ezt meglehetősen jól elmondta a sajtótájékoztatón. Az biztos, hogy szokatlan helyzetben vagyunk, ami miatt nehéz koncentráltnak maradni, azonban ez nem lehet kifogás, úgyhogy tovább kell dolgoznunk, és a következő meccsre kell koncentrálnunk." -zárta mondandóját az argentin klasszis.