Mercato-hírek (január 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Habár az idei téli átigazolási időszakban a Juventus számára sokadlagos prioritásúnak tűnik a Mercato maga, hiszen fel kellett állnia az új vezetőségnek, illetve a hírek is a plusvalenza-nyomozás körül forogtak, a hónap vége felé közeledve mégis esedékes néhány transzfer nyélbe ütése. Következzenek tehát az elmúlt napok legfontosabb hírei. 

  • Fabrizio Romano: A Premier League-ben érdekelt Leeds United aktív érdeklődést mutat a Juventus amerikai középpályása, Weston McKennie iránt. Az észak-angliai együttes a játékossal már megegyezett a személyes feltételekről, játékjogáért pedig 28 millió eurót ajánlott a Bianconerinek. A torinói együttes 35 millió eurót kér McKenniért. 
  • Radu Drăgușin ügynöke: "A Venezia elleni mérkőzést követően aktiválódott a vásárlási kötelezettség, mivel a Genoa elérte a szerződésben lefektetett pontszámot." A Juventus 6 millió euróval fog gazdagodni a vételt követően. 
  • SkySport: A Juventus érdeklődik a Spezia 22 éves svéd származású jobbhátvédje, Emil Holm iránt.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventusszal az elmúlt évek alatt többször szóba hozott Nicolò Zaniolóért 30 millió eurós ajánlatot tett a Premier League 18. helyén szereplő A.F.C. Bournemouth együttese. Az AS Romával megromlott viszonyú 23 éves játékos iránt a Milan is érdeklődött a télen, de a Rossoneri nem kívánt licitháborúba keveredni az angol együttessel a sérülékeny játékos leigazolását illetően.