FRISSÍTVE 08:30-kor – Mercato-hírek (január 18.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 18-ának legfontosabb hírei. 

08:30

  • Matteo Moretto: A Juventus tegnap találkozót tartott Iván Fresneda környezetével, hogy kiderítse, van-e esélye felvenni a versenyt a jóval tőkeerősebb Premier League-klbuokkal. 
  • Sky Sport Italia: A Juve és Adrien Rabiot-ügynök édesanyja hamarosan ismét találkoznak egymással, hogy a francia esetleges szerződéshosszabbításáról egyeztessenek. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy tegnap tárgyalásokat folytatott Rabiot képviselőivel, köztük a középpályás édesanyjával. A felek egyelőre azt kívánják-e felmérni, hogy van-e esély a játékos szerződésének kiterjesztésére, azonban ez jelenleg nagyon bonyolultnak tűnik. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri az elmúlt időszakban újabb egyeztetéseket hozott tető alá Dean Huijsen környezetével, melyek nagyon pozitívra sikeredtek. A felek közötti párbeszéd alapján úgy tűnik, hogy a holland hamarosan hosszabbíthat, a Juve pedig bízik abban, hogy sikerül gyorsan lezárnia az ügyletet. 
  • Giovanni Albanese: A Juve továbbra is figyeli Nicolò Zaniolo helyzetét, akit a klub jövő nyárra szemelhetne ki a támadósor megerősítésére. 
  • Daniele Longo: Fresneda, valamint ügynökei már januárra nézve is a spanyol távozását fontolgatják. A jobbhátvéd minél előbb szeretné elhagyni a Real Valladolidot, hogy új kihívások után nézzen. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 18-án, 08:30-kor.