FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 17-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Sky Sport Italia: A Lazio mindeddig egyetlen ajánlatot sem kapott Sergej Milinković-Savićért. A szerb futballista szerződése 2024-ben jár le, s egyelőre nem döntött arról, hogy elfogadja-e a rómaiak hosszabbításról szóló megkeresését. A Juventus éles szemmel figyeli a helyzetet. 
  • Giovanni Albanese: Luca Zanimacchia hamarosan elhagyhatja a Cremonese együttesét a Parma kedvéért, melynek következtében a Serie A újonca a Next Genben futballozó Tommaso Barbieri kölcsönvételét fontolgatja, aki nemrég hosszabbított szerződést az Öreg Hölggyel. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Juve új vezetősége mindenképpen el akar adni néhány labdarúgót, mielőtt új játékosokat igazolna. Maurizio Scanavino vezérigazgató elsőként Weston McKennie-t, valamint Denis Zakariát értékesítené. 
  • Daniele Longo: A Juventus holnap felveszi a kapcsolatot Iván Fresneda környezetével. 
  • Corriere Torino: McKennie iránt több együttes is érdeklődik, azonban az amerikai mindenképpen egy győztesnek látszó projekt tagja akar lenni. A középpályás számára nem a fizetés az elsődleges, hanem a presztízs a legfontosabb, s éppen ez a legfőbb oka annak, hogy az elmúlt időszakban visszautasította az Aston Villa és a Bournemouth megkeresését is. 
  • Corriere Torino: Ha McKennie távozna, a Bianconeri nem a középpályát erősítené meg, hanem a védelem valamelyik szélére fókuszálna a télen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 17-én, 00:00-kor.