Cassano: "Allegri egy kókler"

cassano.jpgA Juventus Napolitól elszenvedett, 5-1-es vereségét követően természetesen számos olasz szakíró és megmondóember fejtette ki véleményét a találkozóról, ez alól pedig nem volt kivétel a Christian Vieri által vezetett Bobo TV két állandó szereplője, Antonio Cassano és Lele Adani sem, akik szokásukhoz híven ezúttal is kemény szavakkal ostorozták a Bianconerit, illetve annak vezetőedzőjét, a szerintük teljesen dilettáns Max Allegrit. 

"Valljuk be, a Juventus az utóbbi hónapok összes meccsén egy rakás szar volt, ez alól talán csak a Lazio elleni összecsapás jelent kivételt. Péntek este egy olyan Napolit láthattunk, mely képes volt 90 percen keresztül dominálni a Bianconeri ellen, míg a torinóiak csak Rrhamani apróbb hibáiból tudtak kialakítani néhány lehetőséget" – jelentette ki az egykori támadó. 

"Az öt kapott gól teljesen megérdemelt, itt semmi másról nincs szó, mint az Öreg Hölgy eddig tartó szerencséjének elfogyásáról. A Lecce, az Udinese, valamint a Cremonese elleni meccseken csak egyéni villanásoknak köszönhetően tudtak nyerni, pedig a kiscsapatok ezeken a mérkőzéseken is eredményesebben képviselték saját játékukat, mint a Zebrák. 

Hallani, ahogy Allegri barátja, Giovanni Galeone folyton arról beszél, hogy Max olyan csapatokat utasított vissza, mint a Real Madrid, vagy a Chelsea, de ez szerintem teljesen baromság. Felesleges egy olyan edzőt védeni, aki a meccsek alatt csak néz ki a fejéből, és semmilyen téren nem képes változtatni. Allegri már csak egy helyben áll, ami miatt lassan már a segge is nagyobb lesz, mint a teljesen elszegényedett lelke. Való igaz, hogy Luciano Spalletti kevesebb trófeát nyert, mint ő, de a Napoli trénere egy zseni, Max meg csak egy kókler" – összegzett Cassano. 

"A Juventus ennyi szerencse után ki kellett, hogy kapjon, még akkor is, ha keretük véleményem szerint még mindig a Serie A legerősebbje. Egy rangadón ugyanakkor teljesen más futballra lett volna szükség a torinóiak részéről. Ha tisztán akarjuk látni a dolgokat, elmondhatjuk, hogy a Bianconerinél az elmúlt másfél évben semmiféle koncepció nem volt jelen, s egyetlen dolog sem épült fel" – fogalmazott Daniele Adani.