FRISSÍTVE 08:30-kor – Mercato-hírek (január 15.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 15-ének legfontosabb hírei. 

08:30

  • Alfredo Pedullà: A Juventus nyitott Luca Pellegrini eladására, azonban szeretné, ha a Lazio egy kötelező vételi opciót is vállalna az olasz szerződtetésének esetén. Amennyiben ez nem sikerülne, az Öreg Hölgy egy sima kölcsönt sem utasítana el. 
  • Alfredo Pedullà: Az AC Milan és a Juve továbbra sem tett le Nicolò Zaniolóról, aki iránt azonban számos angol együttes mutat élénk érdeklődést, mivel egyebek mellett a Tottenham Hotspur, a West Ham United, a Nottingham Forest, valamint a Newcastle United is szeretné soraiban látni őt. A Roma egyelőre nem kezdett tárgyalásokba a játékossal a hosszabbítást illetően, árát pedig 25-30 millió euróban szabták meg a jövőre nézve. 
  • Giovanni Albanese: A Lazióhoz közeli források úgy tudják, hogy Sergej Milinković-Savić nem akarja meghosszabbítani szerződését a rómaiakkal. A Bianconeri nyáron mindenképpen szeretné leigazolni a szerb középpályást. 
  • Giovanni Albanese: Az Öreg Hölgy két fiatal játékosa is kölcsönbe került a napokban: Tommaso Galante az AC Reggiana, míg Danide De Marino a  Virtus Francavilla Calcio alakulatához került. 
  • Giovanni Albanese: A Juve a napokban leigazolta Alfonso Monterót, a legendás Paolo Montero fiát. A 2007-es születésű védő az U17-es uruguayi válogatott alapemberének számít, Torinóban pedig az U16-os gárdánál fog szerepelni. 
  • SportItalia: Az angol média egyes forrásai szerint néhány Premier League-klub letett Dušan Vlahović megszerzéséről, miután a Juve 98 millió euróban szabta meg a center árát. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Bianconeri éles szemmel figyeli Piotr Zieliński helyzetét, mivel a lengyel és a Napoli szerződéshosszabbítási tárgyalásai az elmúlt időszakban megrekedtek. A fekete-fehérek akár már a nyáron is kivethetik hálójukat a futballistára. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 15-én, 08:30-kor.