FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 13-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Iván Fresneda körül egyre nagyobb érdeklődés bontakozik ki. A Juventus, a Newcastle United, illetve a Borussia Dortmund már hetekkel ezelőtt felvették a kapcsolatot a spanyol környezetével, ám mostanra más európai topklubok is beszálltak a 2004-es születésű jobbhátvédért folyó versenyfutásba. 
  • Alfredo Pedullà: Az Eintracht Frankfurt zöld utat adott Luca Pellegrini távozásának azzal a feltétellel, hogy gyorsan lezárják az olasz klubváltását. A Lazio immár komolyan elgondolkodhat a balhátvéd szerződtetésén. 
  • Romeo Agresti: Federico Cherubini az elmúlt hetekben intenzívebbé tette a kapcsolatot Arkadiusz Milik képviselőivel. A játékos teljesítménye és góljai által kivívta a Bianconeri nagyrabecsülését, akik ennek nyomán azonnal megvásárolhatják őt az Olympique Marseille-től, 7 millió euróért cserébe. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus visszarendelheti a Cremonesénél futballozó Luca Zanimacchiát a Continassára, hogy ezt követően kölcsönben a Parmához küldje őt. A Sonkások vételi kötelezettséget vállalnának a labdarúgóra nézve, ha a szezon végén feljutnának a Serie A-ba. 
  • La Repubblica: Az Öreg Hölgy alapvetően semmiképpen sem engedné el Dušan Vlahovićot, kivéve akkor, ha egy 110 millió eurót meghaladó ajánlat futna be a szerbért. 
  • HIVATALOS: Az eddig a Primavera-együttesnél szereplő Tommaso Galante egy június végéig tartó kölcsön keretében a Serie C-s Reggiana gárdájához igazolt. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 13-án, 00:00-kor.