FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 11-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Romeo Agresti: Filippo Ranocchia iránt több klub is érdeklődik a középpályás remek teljesítménye miatt, ám a Monza jelen állás szerint nem lenne nyitott a futballista kölcsönszerződésének felbontására. 
  • Giovanni Albanese: A Genoa szeretné leigazolni a Bianconeri kötelékébe tartozó Gianluca Frabottát, azonban a Grifoninak elsősorban nem a torinóiakkal, hanem a futballistát foglalkoztató Frosinone gárdájával kellene egyezséget kötnie. 
  • Daniele Longo: A Juventus elgondolkodott Rodrigo De Paul szerződtetésén, akivel Weston McKennie-t szeretnék pótolni. A klub 36 millió eurót ajánlott az Atlético Madridnak az argentinért, akit egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukció révén szereznének meg januárban. 
  • La Gazzetta dello Sport: Alex Sandro szerződése mégis meghosszabbításra kerülhet, miután a játékos kontraktusában van egy záradék, mely kimondja, hogy bizonyos számú pályára lépés a szerződés automatikus kiterjesztését jelentené, ahogy az tavaly Juan Cuadrado esetében is történt. 
  • La Stampa: Az Al Nassr erősen érdeklődik Cuadrado iránt, akit akár már most télen is leigazolnának, ám a Bianconeri nem akarja elengedni jobbhátvédjét, mivel a poszton már így is kevés labdarúgó áll rendelkezésére. 
  • La Stampa: A Zebrák két legfőbb kiszemeltje a jobbhátvéd-posztra továbbra is Rick Karsdorp, illetve Iván Fresneda lenne. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 11-én, 00:00-kor.