FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 10.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 10-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Sky Sport Italia: A Juventus úgy döntött, hogy átadólistára helyezi Weston McKennie-t, hogy az érte befolyó pénzösszeget egy új jobbhátvéd megszerzésére használja fel most januárban. A középpályás iránt nemrég több angol klub, mindenekelőtt az Aston Villa és a Bournemouth is érdeklődött. 
  • Sky Sport Italia: A Lazio továbbra is szeretné leigazolni Luca Pellegrinit, azonban az üzletet továbbra is rendkívül nehezen lehetne kivitelezni a télen. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri nemrég információt kért az AS Románál szereplő Chris Smalling helyzetéről, azonban a fővárosiak szeretnék meghosszabbítani a védő 2023 nyarán lejáró szerződését. 
  • Romeo Agresti: Az elmúlt napokban több megkeresés is érkezett Daniele Ruganiért, akiért egyes olasz klubok mellett külföldi alakulatok is érdeklődnek, ám a Juve nem akarja eladni a védőt, mivel Leonardo Bonucci sérülékenysége miatt Max Allegrinek szüksége van a játékosra. 
  • Romeo Agresti: A Juve egyik legkeresettebb futballistájának Matías Soulé számít, akiért több ajánlat is érkezett (legfőképpen a La Ligából), azonban egyelőre nincs jele annak, hogy az argentin távozna a télen.
  • Giovanni Albanese: A Bournemouth és az Aston Villa hamarosan ajánlatot fognak tenni az Öreg Hölgynek McKennie-ért. A két klub egyaránt az amerikai végleges leigazolását célozta meg, ám a labdarúgó a Borussia Dortmundhoz csatlakozna legszívesebben, ezért pedig abban reménykedik, hogy a német gárda is megkeresést intéz majd a Juventushoz vele kapcsolatban. 
  • Rugani ügynöke: "A Juve a minap örömét fejezte ki amiatt, hogy Daniele a keret részét képezi, s tudtommal egyetlen klubbal sem akarnak tárgyalni képviseltem eladásáról. A játékos a vezetőség álláspontja szerint nagyon hasznos tagja a csapatnak a jelenleg készülő projekt szempontjából."

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 10-én, 00:00-kor.