FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 8-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nem csupán Jakub Kiwiort figyeli a középhátvéd-poszt lehetséges igazolásaként. A klub scoutjai nemrég az Atalantában játszó Giorgio Scalvinit is megtekintették, aki iránt egyébként az Inter is érdeklődik. 
  • Matteo Moretto: Az Öreg Hölgy újabban Jordi Alba játékát figyeli, aki felmerült Alex Sandro utódjaként a balhátvéd-posztra. Eddig nem történt kapcsolatfelvétel az olasz együttes és a Barcelona között. 
  • Alfredo Pedullà: A Sampdoria nemrég hivatalosan is érdeklődött Daniele Rugani kölcsönvétele iránt, azonban Federico Cherubini kijelentette a genovai klubnak, hogy a Juventus meg akarja tartani az olasz védőt, mivel Max Allegri továbbra is a 3-5-2-es felállásban kívánja szerepeltetni alakulatát. 
  • Sky Sport Italia: Szinte kizárt, hogy Luca Pellegrini a Lazióhoz igazoljon most télen, mivel a rómaiak nem ajánlanak elég kompenzációs pénzt a Bianconerinek a balhátvédért, mely összeget nem is szeretnék növelni. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus még április 30. előtt véglegesíteni akarja Arkadiusz Milik kölcsönszerződését, megelőzve ezzel a lengyel iránt potenciálisan érdeklődő többi klubot. A klubnak 7 millió eurót kellene fizetnie a támadóért. 
  • Romeo Agresti: A Juve véglegesíteni szeretné Milik kölcsönvételét, melyre hamarosan sor kerülhet. Az egyeztetések már megkezdődtek a Zebrák és az Olympique Marseille között. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri semmiféle ajánlatot nem kíván meghallgatni Dušan Vlahovićért, mivel a klub továbbra is a szerbre akarja építeni az elkövetkezendő évek csapatát, s bízik benne, hogy a center hamarosan újra csúcsformába lendül. 
  • Romeo Agresti: Nem csupán az Aston Villa és a Bournemouth érdeklődik Weston McKennie iránt, mivel a napokban a Fulham is bejelentkezett az amerikaiért, ezek a gárdák ugyanakkor nem igazán meggyőzőek a középpályás számára. 
  • Giovanni Albanese: Az Öreg Hölgy és McKennie környezete azon dolgozik, hogy közös megoldást találjanak a futballista helyzetére a januári mercato alatt. A fekete-fehérek nem ragaszkodnának az amerikaihoz, mivel Allegri több lehetőséget szeretne adni a keret fiatal középpályásainak. 
  • Giovanni Albanese: Adrien Rabiot maximum nyáron, szerződésének lejártát követően távozhat. A francia nem fontolgatja a torinóiak januári elhagyását. 
  • Daniele Longo: Alex Sandrónak több megkeresése is van, egyebek mellett a Galatasaray együttesétől, ám Max Allegri abban reménykedik, hogy a brazil további egy évre a Juve játékosa marad. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 8-án, 00:00-kor.