FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 6-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Sky Sport Italia: Weston McKennie jövője egyre bizonytalanabb. Az Aston Villa egyértelműen érdeklődik a játékos iránt, még ha eddig nem is tett ajánlatot érte a Juventusnak. A birminghami klub akár már télen is leigazolná az amerikait, azonban ha a Zebrák eladnák őt, nem igazolnának új játékost a középpályára, mivel Max Allegri ebben az esetben még nagyobb szerepet adna Fagiolinak és Mirettinek. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus kész lenne jelentős anyagi áldozatot hozni annak érdekében, hogy megegyezzen a hosszabbításról Adrien Rabiot-val, mivel a klub szeretne Allegri kedvében járni, aki csapata egyik alappilléreként tekint a franciára. A Premier League mindazonáltal erős csábítást jelent a középpályás számára, aki sosem titkolta, hogy egy napon szeretné magát kipróbálni Angliában. 
  • Romeo Agresti: A Juve várhatóan a hónap végén veszi majd fel a kapcsolatot Rabiot ügynök-édesanyjával, Veronique-val. A hosszabbítás tető alá hozása nagyon nehéz lenne, mivel a felek álláspontjai egyelőre igencsak távolinak tűnnek. 
  • Romeo Agresti: Nemrég pozitív kapcsolatfelvételes történtek Danilo és a Juve között. A brazil további két évvel, 2026-ig hosszabbíthatja meg 2024-ig szóló kontraktusát. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri már most elkezdett gondolkodni Alex Sandro lehetséges utódján. A klub nagy erőkkel figyeli az Empoli balhátvédjét, Fabiano Parisit, akinek megszerzése azonban nem lenne egyszerű, főleg most télen. 
  • Giovanni Albanese: A jobb szélet illetően továbbra is Iván Fresneda tekinthető az olasz rekordbajnok elsődleges kiszemeltjének. A labdarúgót a Juve több ízben is megfigyelte az elmúlt időszakban, ám a Real Valladolid tehetsége iránt számos jelentős együttes mutat érdeklődést. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri továbbra is figyeli a piaci lehetőségeket, mivel mindenképpen szeretne igazolni egy jobbhátvédet Cuadrado mögé januárban, lehetőleg nem túlzottan magas összegért. 
  • La Gazzetta dello Sport: Luca Pellegrini nagyon szeretne csatlakozni a Lazióhoz, a Juve pedig alapvetően nyitott lenne a művelet kivitelezésére, ehhez azonban megfelelő kárpótlást kellene adnia az Eintracht Frankfurtnak is, ami a téli mercato alatt nem lenne túlzottan egyszerű. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 6-án, 00:00-kor.