FRISSÍTVE 08:30-kor – Mercato-hírek (január 4.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 4-ének legfontosabb hírei. 

08:30

  • Gianluca Di Marzio: Az Aston Villa is érdeklődését fejezte ki Weston McKennie iránt, aki egy jó ajánlat esetén továbbra is elhagyhatja a Juventust. Elképzelhető, hogy az amerikai távozását követően az Öreg Hölgy nem igazolna új labdarúgót a középpályára, mivel így Fabio Miretti és Nicolò Fagioli jutna nagyobb szerephez Max Allegri alatt. 
  • Sky Sport Italia: Nem valószínű, hogy a Lazio képes lesz megállapodást kötni a Bianconerivel Luca Pellegrini kölcsönvételéről a januári mercato alatt. A játékos jelen állás szerint nyárig maradhat a Bundesligában, a rómaiak pedig ezt követően próbálkozhatnak ismét megszerzésével, ugyanis ekkor jóval nagyobb mozgásterük lesz majd a piacon. 
  • Giovanni Albanese: A Juve januárban szeretné kölcsönadni Marley Akét, hogy a futballista több játéklehetőséghez juthasson. Az eddigiekben a Genoa érdeklődött leginkább a francia iránt, így jelenleg ők foglalják el a pole-pozíciót is. 
  • HIVATALOS: Az eddigiekben javarészt a Next Gen, valamint a Primavera-együttes kötelékében lehetőséget kapó magyar hálóőr, Senkó Zsombor elhagyta a Bianconerit, s egy végleges üzlet keretein belül az NB2-ben szereplő Diósgyőri VTK-hoz igazolt. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 4-én, 08:30-kor.