FRISSÍTVE 10:42-kor – Mercato-hírek (január 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 3-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus mellett a Newcastle United és a Borussia Dortmund is versenyben van a tehetséges jobbhátvéd, Iván Fresneda leigazolásáért. Az angol klub már fel is vette az első kapcsolatokat a spanyol labdarúgó ügyében. 
  • Sky Sport Italia: A Salernitana nagyon szeretné leigazolni a Juventustól a kölcsönben jelenleg a másodosztályú Südtirolnál szereplő Hans Nicolussi Cavigliát. 
  • Romeo Agresti: A minap újabb pozitív kapcsolatfelvétel történt a Juve vezetősége és Dean Huijsen között a hosszabbítás tekintetében. A felek azon dolgoznak, hogy az elkövetkezendő napokban tető alá hozzanak egy találkozót, azonban a tárgyalások alapvetően jó irányba tartanak. 
  • Alexis Mac Allister: "Nem szeretném elsietni a távozást, mivel nagyon boldog vagyok itt, minden napot kiélvezek, s egyedül a Brightonra összpontosítok."
  • A Brighton vezérigazgatója, Paul Barber: "Nem folytatunk tárgyalások Alexis Mac Allister kapcsán, mivel elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzettel. Tisztában vagyunk vele, hogy a világbajnokság után jelentős érdeklődés fog kibontakozni az argentin iránt, mivel ő a futball egyik legnagyobb tehetsége. Nem fogunk meglepődni, ha valaki ajánlatot tesz majd érte."

10:42

  • Gianluca Di Marzio: A Juve továbbra is kész lenne eladni McKennie-t, akiért egyelőre a kiesés ellen küzdő Bournemouth érdeklődik a legélénkebben. A torinóiak legalább 40 millió eurót, vagy egy ezt megközelítő összeget szeretnének kapni az amerikaiért. 
  • Ginluca Di Marzio: Hans Nicolussi Caviglia nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Salernitana kötelékéhez. 
  • Alfredo Pedullà: A Lazio gőzerővel dolgozik Luca Pellegrini kölcsönvételén. Az olasz labdarúgó a minap elutazott az Eintracht Frankfurt dubai edzőtáborába, azonban a háttérben mindent megtesz a váltás előmozdításáért, mivel gyermekkora óta a fővárosi klub szurkolója, s akár fizetését is kész lenne csökkenteni az üzlet megkötésének érdekében. 
  • Giovanni Albanese: A Brescia és a Südtirol érdeklődik a Next Genben szereplő Nikola Sekulov januári kölcsönvétele iránt. 
  • La Gazzetta dello Sport: Max Allegri mindenképpen meg akarja tartani Adrien Rabiot-t, akinek a mester elképzelései szerint 7+1 milliós bért kellene felajánlania a Juventusnak. A futballista ügynökével való megegyezés kemény diónak tűnik, ám Veronique Rabiot jó kapcsolatban áll Federico Cherubinivel, ami előmozdíthatja a tárgyalásokat. Jelenleg minimális esély mutatkozik arra, hogy megegyezés szülessen, mivel a francia iránt a Newcastle, a Chelsea, illetve kisebb mértékben a Barcelona és a Bayern München is érdeklődik. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 3-án, 10:42-kor.