Allegri leigazolná Mac Allistert

mac_allister.jpgMint ismert, Adrien Rabiot szinte biztosan elhagyja a Juventust az idény végeztével, útja pedig nagy valószínűséggel a Premier League-be vezet majd, ezért pedig a Bianconeri mindenképpen szeretne igazolni egy minőségi középpályást a nyáron, aki egyes hírek szerint a Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić lehetne. 

A La Gazzetta dello Sport és a La Repubblica szerint Max Allegri egyik fő kiszemeltje mindazonáltal egy másik labdarúgó, a Brighton együttesében klasszis teljesítményt nyújtó, s a világbajnokságon is kiemelkedően teljesítő argentin válogatott Alexis Mac Allister lenne, akiért a klub akár már télen is kész lenne ajánlatot tenni, amennyiben sikerülne eladnia amerikai játékosát, Weston McKennie-t. 

A Gazzetta szerint a Brighton nem szeretné eladni a középpályást, azonban tudja, hogy Mac Allister iránt számos klub érdeklődik, ami miatt várhatóan nem lesznek majd képesek megtartani őt, míg La Repubblica arról értekezett, hogy a futballista egyebek mellett a Borussia Dortmund, a Benfica, valamint a Liverpool figyelmét is felkeltette az Öreg Hölgyön túl. 

A római orgánum kijelentette, hogy a torinóiak elérhetőbbnek tartják a mindössze huszonnégy esztendős, a jelenlegi idényben pedig 14 PL-meccsen 5 gólnál tartó labdarúgót, mint SMS-t, Mac Allister pedig ugyancsak szívesen folytatná karrierjét a Zebráknál, miközben az angolok által követelt 35-40 milliós vételár nem is lenne túlzó a játékos 42 millió eurós, becsült piaci értékéhez viszonyítva. 

A La Gazzetta dello Sport mindemellett Diogo Dalot helyzetéről is beszámolt, akit a jelek szerint Allegri mindenképpen le akarna igazolni a szezon végén távozó Juan Cuadrado utódjaként, mivel a mester szívesebben látná csapatánál a portugált, mint Rick Karsdorpot, vagy Iván Fresnedát. Mint ismert, a Manchester United nemrég opciójával élve 2024-ig meghosszabbította Dalot szerződését, ám ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a fekete-fehérek kötelékükbe csábítsák őt.