Di María marad, a Juve Dalot felé fordulhat

dalot.jpgA hitelességéről ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano hírei alapján a Juventus friss világbajnoka, a veterán Ángel Di María biztosan nem fogja elhagyni az Öreg Hölgyet a januári átigazolási ablakban, melynek lehetősége egyes híresztelések dacára még a világbajnokság előtt sem merült fel az argentin labdarúgóban. A szakember kijelentette, hogy a szélső biztosan a fekete-fehéreknél fejezi majd be az idényt, ezen időszak alatt pedig meg fogja hozni a jövőjéről szóló döntést is, elhatározva, hogy hazatér-e Argentínába, vagy pedig hosszabbít-e a torinóiakkal. 

A Sky Sport Italia mindeközben arról írt, hogy a Lazio elnöke, Claudio Lotito az elkövetkezendő időszakban megpróbálja meggyőzni csapat egyik legjobbját, Sergej Milinković-Savićot a hosszabbításról, így elkerülve azt, hogy az esetleges érdeklődők áron alul igazolják le a szerb középpályást. A lap szerint a rómaiak egy idényenkénti 5 millió eurós bért kínálhatnak fel a szerbnek, aki azonban még ezzel együtt sem biztos, hogy rábólint majd az ajánlatra. 

A Corriere Torino szerint a Juventus továbbra is nagy erőkkel keresi Juan Cuadrado helyettesét, a jobbhátvéd-poszt egyik legfőbb kiszemeltje pedig a Real Valladoidnál futballozó Iván Fresneda lenne, akiért azonban 30 millió eurót kérne együttese. A spanyol tehetség mellett a Bianconeri a Manchester United labdarúgóját, Diogo Dalot-t is figyeli, aki nemrég elhalasztotta a hosszabbításáról szóló egyeztetéseket az angolokkal, ezzel pedig várakozó álláspontra helyezte a Zebrák illetékeseit is. 

Ugyancsak a torinói orgánum számolt be arról, hogy Paul Pogba állapota, valamint visszatérésének kiszámíthatatlansága miatt a Juventus még azzal együtt is megtarthatja a télen Adrien Rabiot-t, hogy ezzel a francia ingyenes nyári elvesztését kockáztatja, ugyanakkor a vezetőség nem minden középpályáshoz ragaszkodna ilyen erővel, ugyanis amennyiben befutna egy 25-30 millió eurós ajánlat Weston McKennie-ért, a Bianconeri minden bizonnyal elengedné az amerikait. 

A klubhoz közel álló újságírók közül végezetül Giovanni Albanese osztott meg újabb információkat, kijelentve, hogy a Next Genben szereplő tunéziai Hamza Rafia januárban ismét távozhat a Zebrák kötelékéből az elmúlt, Belgiumban töltött szezont követően, mivel a támadónak Olaszországból és külföldről is vannak ajánlatai, képviselői pedig várhatóan az piemontiak elhagyását javasolják majd számára a magasabb szinten való játék lehetősége miatt.