Locatelli ügynöke: "Több PL-klub is érdeklődött Manuel iránt"

locatelli_vs_lazio_1.jpgManuel Locatelli ügynöke, Stefano Castelnovo a minap rövidebb interjút adott a Tuttosport munkatársának, melyben egy kisebb, múlttal kapcsolatos kitérő mellett leszögezte, hogy egyes Premier League-klubok érdeklődésének ellenére az olasz középpályás biztosan maradni fog az Öreg Hölgynél, mivel a játékos rendkívül elkötelezett az együttes mellett, miközben a torinóiak továbbra is alapemberként számolnak vele. 

"Mikor megismertem Manuelt, még csak a korosztályos területi bajnokságok valamelyikében játszott, s mindössze tizennégy éves volt, ennek alapján pedig bátran mondhatom azt, hogy szinte teljes karrierjét testközelből követhettem. Ügyfelem képességei már ekkor is teljesen nyilvánvalóak voltak, ezért pedig az őt kedvelőknek csak kellően türelmesnek kellett lenniük ahhoz, hogy láthassák őt kibontakozni, ami végül meg is történt az elmúlt években" – fogalmazott a képviselő. 

"Locatelli nagyon fontos játékos a Juventus számára, a klub pedig mindig is nagyra becsülte őt, értve ezalatt a szakmai stáb tagjait, valamint csapattársait is. Manuel rendkívül sokat fejlődött az elmúlt években, s egyértelműen megmutatta, hogy annak idején miért keltette fel ilyen sok alakulat figyelmét. Az, hogy képviseltem a szezon első mérkőzésein rosszabb teljesítményt nyújtott, nagyban függött egészségügyi állapotától is, ami miatt időbe telt, mire a csúcsra tudott érni, viszont az utóbbi hetekben fantasztikusan játszott, így pedig mindenki láthatta, hogy mennyi lehetőség rejlik benne. 

Manuel pontosan érzi, hogy mikor mi fog következni az egyes meccseken, ezért pedig rendkívül jól tudja kezelni a különféle szituációkat. Úgy vélem, hogy egy két fős középpályán kiemelkedő produkciót várhatunk tőle, azonban az elmúlt időszakban már egy három fővel felálló csapatrészben is hasznos tud lenni, mivel egy olyan srácról beszélünk, akinél elsődlegesnek számít, hogy megfeleljen a mester elvárásainak, s aki mindent megtesz annak érdekében, hogy jól teljesítsen. 

Locatelli hatalmas csalódásként élte meg, hogy Olaszország nem jutott ki az idei világbajnokságra, s még mindig számos rossz érzés van benne emiatt, ami természetesen nemzetünk minden egyes tagjáról elmondható lenne. Az elkövetkezendő hetekben ugyanakkor megvan a lehetőség arra, hogy Manuel jó edzésmunkát mutasson, s hogy megfelelő módon készüljön fel 2023-ra, ami egy fontos, valamint számos kihívást tartogató esztendő lesz számára, illetve természetesen a Juventusnak és az Azzurrinak is. 

Manuel fontos részét képezi a Bianconeri jövővel kapcsolatos terveinek, ez pedig nagy büszkeséggel tölt el bennünket. A megfelelő időben minden egyes, előttünk álló lehetőséget ki fogunk értékelni, azonban a játékos erősen kötődik a Zebrákhoz, s esze ágában sincs a távozásra gondolni, amit az is alátámaszt, hogy tavaly nyáron, mikor számos Premier League-klub érdeklődött iránta, eleve kizárta a Juve elhagyását" – zárta mondanivalóját a menedzser.