Danilo és Cuadrado nyilatkozatai a Maccabi-Juve után

danilo_maccabi.jpgA Juventus megalázó, 2-0-s Maccabi Haifa elleni veresége után végleg elszállt az a halvány esély is, hogy a csapat továbbjusson a H jelű BL-csoportból. A Zebrák részéről Danilo és Cuadrado vállalta az újabb hálátlan feladatot, hogy egy vesztes mérkőzés után nyilatkozzon a sajtónak, érthető módon a két játékos csalódottan állt a Sky Sport Italia mikrofonja elé. A brazil védő elismerte, hogy sokszor idegesek a játékosok, míg csapattársa kiemelte, hogy csakis együtt lehet az egyre mélyülő gödörből kimászni.

"Nehéz mondani bármit is ma este." - kezdte nyilatkozatát a brazil védő. "Csalódottak vagyunk a szurkolók miatt is, most együtt ki kell elemeznünk, hogy mi az ami nem működik. Nehezemre esik rágondolni, hogy egy Juventus-játékos ideges lehet, az utóbbi időben, amikor nehézségekbe ütközünk, elbújunk, elfelejtünk játszani és elkezdünk hosszú labdákkal operálni. Nem értek egyet ezzel a hozzáállással. Nem elég azt mondani, hogy mi vagyunk a Juventus, be is kell ezt a pályán bizonyítanunk. Amióta megérkeztem, mindig azt mondtam, hogy a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk." - zárta az interjút Danilo.

cuadrado_maccabi.jpgCsapattársához hasonlóan Juan Cuadrado is csalódottságát fejezte ki a vereség miatt, meglátása szerint a súlyos helyzetből való kilábalás a csapategységben, illetve a veteránok példamutatásában keresendő.

"Sajnos ehhez hasonló dolgok történhetnek a futballban, minél hamarabb új fejezetet kell nyitnunk, és a bajnoki mérkőzésre kell fókuszálnunk. Egységesnek kell maradnunk, csak együtt tudunk ebből a helyzetből kikászálódni." - vélekedett Cuadrdado. "Fenn áll a veszélye, hogy elbúcsúzunk végleg Európától, de csakis együtt tudjuk a helyzetet megoldani. Ameddig ott van a lehetőség, mindent meg kell ragadnunk és a legjobbunkat kell nyújtanunk. Allegri mindent megpróbál, hogy egységesek maradjunk, mind egy csapat vagyunk. A játékosok azok, akik pályára lépnek, még többet kell nyújtanunk, kezdve velünk, tapasztaltabb játékosokkal. Csapatként kell együttműködnünk, korábban is sikerült már kikeverednünk a nehéz helyzetekből, és most is sikerül, ha hiszünk magunkban." - zárta interjúját a kolumbiai futballista.