Értékeljük együtt a mercatót, várjuk észrevételeiteket!

pz_logo2.jpg2022. szeptember 1-jén éjfélkor hivatalosan is bezárt az olasz játékospiac, kialakítva ezzel a 2022/2023-as szezon végleges őszi csapatait Itáliában. 

A PannonZebra szerkesztősége az eddig megszokott módtól eltérően arra gondolt, hogy a nemrégiben lezárt átigazolási időszakot értékeljük ki Veletek együtt, közösen. A bajnokságból lejátszott négy forduló, valamint a kedden megkezdődő BL-szereplés lehetőséget biztosít arra, hogy a sérült Pogba kivételével az összes új igazolásunkat a pályán láthassuk, ezzel valamelyest megkönnyítve a Cherubini-Arrivabene kettős által fémjelezett mercatót. 

Értékeléseitek beérkezésének határideje 2022.09.10. hajnali 08:00, az addig beérkezett üzeneteket cikk formájában tesszük közzé.

Véleményeteket az alábbi módon juttathatjátok el hozzánk:

A pannonzebra@gmail.com e-mail címre elküldve. Kérjük, hogy a blogon használt nick-neveteket írjátok bele leveletekbe.   

Annak érdekében, hogy a majd megjelenő cikk hosszban és tartalomban megfelelő lehessen, szeretnénk egy kis segédletet adni ,és kérjük, hogy ezekre a kérdésekre mindenképpen válaszoljatok:

1.: Mit gondolsz a Cherubini-Arrivabene páros munkájáról általánosságban, továbbá mit csináltak kiemelkedően jól, és mi az, amiben sokat kellene fejlődniük?

2.: Melyik igazolás az, amelyiktől a legtöbbet várod, véleményed szerint mit tud majd hozzátenni az Öreg Hölgy játékához?

3.: A lejátszott mérkőzések alapján melyik játékost látod már most flopnak? Kérjük, indokold is meg, hogy miért!

4.: A lejátszott mérkőzések alapján ki az, akit abszolút jó igazolásként látsz már most is, akire Te építenél?

5.: Mit gondolsz, volt olyan játékos, aki elérhető lett volna a játékospiacon, akár szabadügynök formájában, vagy akit minimális összegért megszerezhetett volna a Juventus, de meg sem próbálta a vezetőség?

6.: A hírek alapján a mercato során igazolt játékosok mindegyike Allegri kérése volt. Mit gondolsz, ha a keret minden tagja egészséges lesz, valóban képes lehet egy ütőképes csapatot összerakni a Mister?

7.: Melyek azok a posztok, ahová kellett volna még igazolni, vagy az oda igazolt játékos helyett Te kit hoztál volna, és miért?

8.: Melyik eladás(ok)/kölcsönadás(ok) az(ok), amely(ek)ről úgy gondolod, hogy a lehető legjobb döntés volt a klub részéről, és melyik(ek) az(ok), amely(ek)nél másképp döntöttél volna?

9.: Az új igazolásokkal és a korábbi játékosokkal milyen felállásban játszatnád a csapatot, és hogy nézne ki a kezdő?

10.: Amennyiben valamit még hozzátennél, pár mondatban ehhez a ponthoz írd le.

Bízunk benne, hogy sokan részt vesztek ebben az értékelőben, és ha tetszik, fogunk még hasonló akciókat indítani a későbbiekben.