FRISSÍTVE 06:30-kor – Mercato-hírek (augusztus 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 23-ának legfontosabb hírei. 

06:30

  • Fabrizio Romano: Memphis Depay helyzete változatlan maradt szombathoz képest. A holland támadó két nappal ezelőtt megegyezett a Barcelonával szerződésének felbontásáról, azonban csak abban az esetben hagyja el valóban a katalánokat, ha megállapodást köt a Juventusszal a személyes feltételeket illetően. A helyzet még ezen a héten el fog dőlni. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventusnak most döntenie kell Depay és Arkadiusz Milik között, melynek érdekében a vezetőség ma megbeszélést fog tartani Max Allegrivel a prioritásokat illetően. Amennyiben a klub letesz a hollandról, egyből a lengyel támadó felé fordulna, akinek tekintetében már meg is egyezett az Olympique Marseille együttesével, melynek alapján a futballista egy 2 millió eurós kölcsönszerződés keretében igazolna Torinóba, 8 millió eurós vételi opcióval. 
  • Gianluca Di Marzio: A Lecce együttese hamarosan felbontja Gianluca Frabotta kölcsönszerződését, aki ekképp egy rövid időre vissza fog térni a Juventushoz, amíg a klub nem talál számára új együttest az olasz másodosztályban. 
  • Gianluca Di Marzio: A fekete-fehérek új, Genoától érkező reménysége, Michele Besaggio ma Torinóba utazik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja kontraktusát az Öreg Hölggyel. A tehetséges középpályás az utánpótlásban fog szerepelni. 
  • Matteo Moretto: Közeleg a találkozó a Juve képviselői, valamint Depay környezete között. Annak ellenére, hogy a játékos és a klub között korábban már megköttetett a szóbeli egyezség egy 7 millió eurós fizetésről, a Barcelonával való tárgyalások sikeressége után a futballista új igényekkel állt elő, s már 8 millió eurót követel a Bianconeritől. A meeting a teljeskörű megállapodást fogja szolgálni, ugyanis a Juve számára még mindig Depay a prioritás. 
  • Matteo Moretto: Amennyiben a Juventus nem tudna dűlőre jutni Depay-jal, a klub Arkadiusz Miliket igazolná le, akinek tekintetében már megegyeztek az Olympique Marseille-jel egy kölcsön + vételi opciós ügyletről. 
  • Matteo Moretto: A Zebrák korábban Edinson Cavani irányába is küldtek megkereséseket, azonban az uruguayi veterán inkább Spanyolországban szeretné folytatni karrierjét. 
  • Sky Sport Italia: Ha Depay nem igazol a Bianconerihez, az olasz rekordbajnok mind Miliket, mind pedig Leandro Paredest szerződtetni fogja. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 23-án, 06:30-kor.