HIVATALOS: Kostić a Juventus játékosa

kostic_hivatalos.jpgAnnak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban több ízben is lehetett olvasni az olasz rekordbajnok Filip Kostić iránti érdeklődéséről, kissé meglepő módon egy ideig egyáltalán nem történtek érdemi fejlemények a szerb labdarúgó ügyében, habár a mértékadó átigazolási források szerint a vezetőség tagjai lényegében már az első pillanatban személyes megállapodást kötöttek a játékossal, aki ekképp gyakorlatilag hetekig várt arra, hogy a Juventus ajánlatot tegyen érte együttesének, az Eintracht Frankfurtnak, miközben a West Ham és egyéb más alakulatok is ajánlatokkal bombázták.

Az elmúlt napokban aztán Paul Pogba sérülése után felgyorsultak az események, az illetékesek pedig napokon belül lezárták a bal oldali szélsőért folyó tárgyalásokat.

A klub közleménye szerint 12 millió eurót fizet az olasz rekordbajnok a németeknek, mely összeg 3 millió euróval növekedhet bizonyos feltételek teljesülésekor. A szerb négy éves szerződést írt alá, azaz 2026-ig kötelezte el magát az Öreg Hölgy mellett. A hírek szerint nagyjából 3 millió eurót fog keresni.