FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 30.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 30-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Az AS Monaco már hetek óta közvetlen kapcsolatban áll Adrien Rabiot képviselőivel, aki egyértelműen a francia klub listáján van, azonban az együttes mindeddig nem kezdeményezett tárgyalásokat a Juventusszal. Az üzlet egyelőre várakozó állásponton van, ahogy a középpályás jövőjéről sem született még döntés. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juve nagyra tartja Luis Murielt, azonban az Atalanta túlságosan nagy összeget követelne a kolumbiaiért. Roberto Firminót illetően egyáltalán nem történtek egyeztetések. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus szívesen leigazolná Murielt, akiért az Atalanta egy 13-15 millió eurós összeget követelne. A Bianconeri első számú kiszemeltje a cserecsatár posztjára ezzel együtt is Álvaro Morata, de Max Allegri számára a kolumbiai is tökéletes igazolás lenne. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus szeretné, ha a német támadó leigazolásának esetén a Chelsea átvállalná Timo Werner fizetésének egy részét. A torinóiak még várnak az angol klub válaszára. 
  • Romeo Agresti: A Juve vezetősége és szakmai stábja nagyon kedveli Fabián Ruízt, akinek szerződése jövőre jár le a Napolinál. Bár az, hogy a spanyol már idén is a fekete-fehéreké lehet, nagyon valószínűtlennek tűnik, a torinóiak szeretnék őt leigazolni a jövő nyári mercato során. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 30-án, 00:00-kor.