FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 29-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Az Arsenal továbbra sem tett ajánlatot Arthurért a Juventusnak, az ezzel kapcsolatos számos pletyka ellenére, mivel az Ágyúsok a januárban fennálló érdeklődést követően nem mutatnak tárgyalási szándékot a középpályással kapcsolatban. A Valencia mestere, Gennaro Gattuso ezzel szemben nagyon szeretné leigazolni a játékost, a spanyol klub pedig ennek érdekében egy kölcsönvételi szerződést ajánlott az Öreg Hölgynek, a dél-amerikai fizetése egy részének átvállalásával. Az egyeztetések folyamatban vannak. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus továbbra is a középpályások számának szűkítésén, s ennek keretein belül Arthur eladásán dolgozik, azonban a minap egy érdekesebb fejlemény is történt a csapatrészt illetően, ugyanis az AS Monaco konkrét érdeklődést mutat Adrien Rabiot iránt. A játékos és a francia klub a Nagyhercegség együttesének PSV elleni BL-selejtezője után kezdhet konkrét tárgyalásokat, a párharc eredményétől függően. 
  • Gianluca Di Marzio: Nicolò Rovella konkrét célpontot jelent a Monza számára. 
  • Alfredo Pedullà: Aaron Ramsey szerződésének felbontását követően a Juvénak most Arthur ügyében kell megoldást találnia ahhoz, hogy leigazolhassa egyik fő kiszemeltjét, Leandro Paredest, akinek megszerzése Paul Pogba sérülése miatt még égetőbb lett Max Allegri számára. 
  • Romeo Agresti: Semmiféle jele nincs annak, hogy a Juventus valóban érdeklődne Roberto Firmino, vagy Memphis Depay iránt. A klub legfőbb kiszemeltjei a támadósor megerősítésére továbbra is Álvaro Morata, Timo Werner, illetve Anthony Martial lennének (valószínűleg ebben a sorrendben, ám az együttes mindhárom futballistát illetően fenntartja a kapcsolatokat), kiknek egyikét a Bianconeri kölcsönben igazolná le. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri alaposan át fogja gondolni Rabiot értékesítését, amennyiben a Monaco hivatalos ajánlatot tesz érte, s ugyanez vonatkozik Rovellára is. Weston McKennie ugyanakkor egyáltalán nem eladhatatlan, ha pedig a klub egy meggyőző, 30 millió euró körüli megkeresést kapna érte, minden bizonnyal elengedné az amerikait. 
  • Romeo Agresti: A Juventus a csapat amerikai turnéját követően ül majd tárgyalóasztalhoz Nicolò Fagioli ügynökével, hogy a középpályás szerződéshosszabbításáról egyeztessenek. 
  • Romeo Agresti: Nem valószínű, hogy Daniele Rugani távozni fog a Juventustól ezen a nyáron. 
  • A Liverpool mestere, Jürgen Klopp: "Bobby Firmino kulcsfontosságú játékos számunkra, hiszen ő a csapat szíve és lelke. Elégedett vagyok a brazil teljesítményével, aki körül továbbra is minden rendben van. Sosem voltak kételyeim az általa képviselt minőséget illetően, emiatt pedig teljesen egyértelmű, hogy a futballista nélkülözhetetlen a Liverpoolnak."

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 29-én, 00:00-kor.