FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 27-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Folynak az egyeztetések a Chelsea és a Juventus között Timo Werner ügyében. A londoni klub hajlandó lenne kölcsönben elengedni a német támadót, akit Max Allegri is szívesen látna együttesében, mivel képes a bal szélen, valamint a támadósor közepén is játszani, ezért pedig Dušan Vlahović cseréjének is tökéletes volna. 

  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid és a Juventus álláspontjai továbbra sem közeledtek egymáshoz Álvaro Morata ügyében, sem az átigazolási összeget, sem az ügylet konstrukcióját illetően. A Bianconeri ezért más célpontok, például a fent említett Werner után néz, habár Allegrinek alapvetően még mindig a spanyol lenne a prioritása. 
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy vezetősége és Allegri mindenképpen meg akarnák szerezni Leandro Paredest, akit a PSG is elengedne, ám az argentin leigazolására csak akkor nyílna lehetőség, ha a klubnak sikerülne még egy középpályástól megszabadulnia Aaron Ramsey mellett. A Juve Adrien Rabiot-t, valamint Arthurt sem tartja eladhatatlannak, ám a két játékos közül egyértelműen a brazil távozására lenne több esély. 
  • Gianluca Di Marzio: A Chelsea nyitott lenne Werner kölcsönadására. A német labdarúgó neve korábban már a Matthijs de Ligttel kapcsolatos egyeztetések során is szóba került. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 27-én, 00:00-kor.