Perin: "Világos célokkal rendelkezünk"

perin_vs_chivas.pngA Juventus második kapusa, a Bianconerivel való szerződését még az előző szezon vége előtt meghosszabbító Mattia Perin a minap a fekete-fehérek Twitch-csatornáján értekezett a csapat előszezonjáról egy rövid beszélgetés keretein belül, melyben szót ejtett az együttes kilátásairól, az edzőmeccsek fontosságáról, valamint az új igazolások eddigi teljesítményéről is. 

"Az Amerikai Egyesült Államok természetesen gyönyörű hely, azonban én a magam részéről jobban szeretem Olaszországot... Nagyon kedvelem a hazámat, az ideális nyaralás számomra éppen emiatt pedig nem egy kaliforniai hét, hanem egy néhány napos kiruccanás Toszkánában, Szicílián, Szardinián, vagy Liguriában... A mostani turnénak egy előnye van, mégpedig a viszonylag enyhe időjárás, mivel öt évvel ezelőtt, mikor első ízben itt jártam, rendkívül meleg volt Los Angelesben, most azonban a hírek szerint hűvösebb van itt, mint Torinóban.

Az elmúlt időszakban nagyon magam minőséget képviselő labdarúgók csatlakoztak keretünkhöz, melyet már a felkészülési időszak első napjaiban is érezni lehetett, holott ekkor még nem is játszottunk barátságos meccseket. Úgy vélem, hogy most egy igen erős és jó kerettel rendelkezünk, ennek révén pedig világos célokat tűztünk ki magunk elé, melyeket szoros és hatékony csapatmunka révén kell majd elérnünk. 

Egy ilyen turné lehetővé teszi számunkra, hogy minél eredményesebben készüljünk az előttünk álló idényre, mivel a Real Madrid és a Barcelona elleni összecsapások már most meg fogják mutatni nekünk, hogy pontosan hol tartunk, s hogy milyen szinten állunk. A lábaink természetesen még nehezek, mivel csak nemrég értünk haza a nyaralásból, azonban némely szituációban már most kiütközik, hogy milyen karakterrel bírunk, s azt hiszem, hogy ez a későbbiek során még tisztábbá válik majd. 

Federico Gatti elképesztő dalt választott az újoncok megénekeltetésekor, mellyel mindenki tetszését elnyerte, míg Gleison Bremernek maximum egy 6-ost adnék arra a produkcióra, a pályán viszont cserébe sokkal jobban teljesített. Paul Pogba egy érdekes szerzeményt hozott magával, s látszott, hogy a vérében van a zene, míg Ángel Di María kissé túlvállalta magát, mikor ilyen mély hanggal akarta elénekelni a Despacitót... A fontos dolgok azonban nyilvánvalóan nem ezek, hanem az, hogy megértsük, hogy pontosan hol tart alakulatunk erőnléti tekintetben, valamint a felkészülés szempontjából, erre pedig remek alkalmat kínál a Barcelona elleni meccs, habár az időeltolódást egyáltalán nem könnyű kezelni, ez pedig talán játékunkra is ki fog hatni" – összegzett Perin.