FRISSÍTVE 15:02-kor – Mercato-hírek (július 22.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 22-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus tárgyalásokat folytat Aaron Ramsey-vel a játékos szerződésének felbontásáról. Az egyeztetések előrehaladott állapotban vannak a mihamarabbi megegyezés érdekében, mivel a felek egyaránt szeretnék lezárni közös útjukat, azonban a megbeszélések még nem zárultak le. A walesi középpályás egyértelműen kikerült Max Allegri következő idényre vonatkozó terveiből. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juve és Ramsey közös története minden bizonnyal a végéhez közeledik, mivel a walesi nem vesz részt a csapat amerikai turnéján. A klub szeretné minél előbb felbontani a labdarúgó kontraktusát, a megbeszélések pedig folyamatban vannak. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus és a Roma is további időt szán Nicolò Zaniolo helyzetének kiértékelésére. Az olasz játékossal kapcsolatos transzfert illetően egyelőre mindkét fél várakozó állásponton van. 
  • Matteo Moretto: A Bianconeri azon dolgozik, hogy ajánlatot tegyen az Atlético Madridnak Álvaro Moratáért. A torinóiak egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukciót ajánlhatnak fel a spanyoloknak. A klub mindeddig nem továbbított hivatalos megkeresést a Matracosok felé, azonban hamarosan erre is sor kerülhet, mivel Morata kulcsfontosságú játékos lenne Max Allegri terveinek szempontjából. 
  • Sky Sport Italia: Nem zárható ki, hogy a Juve még egy középhátvédet szeretne igazolni a mercato során. A fő kiszemelt Nikola Milenković lenne, akinek szerződtetése Daniele Rugani távozását vonná maga után, mely egy kölcsön, vagy egy végleges üzlet keretein belül is megtörténhetne. 
  • Romeo Agresti: A Juve illetékesei a minap tárgyalásokat folytattak Marco Pjacával, miután a játékos visszautasította a Sampdoria ajánlatát. A fejesek megerősítették a horvátnak, hogy nem szerepel a klub terveiben, ami miatt nem lehet a keret része az amerikai turnén sem, hasonlóan Arthurhoz és Aaron Ramsey-hez. 
  • Romeo Agresti: A Juve továbbra sem tett le a Nicolò Fagioli szerződésének meghosszabbításával kapcsolatos tervekről: az elmúlt napokban már volt némi kapcsolatfelvétel a játékos környezete és a klub között. 
  • HIVATALOS: Filippo Ranocchia a Monza labdarúgója lett
  • Maurizio Arrivabene: "Nem dolgozunk Álvaro Morata újbóli leigazolásán."
  • Marco Conterio: Annak ellenére, hogy Arrivabene tagadta a Moratával kapcsolatos híreket, a Juventus a háttérben egyértelműen ennek kivitelezésén munkálkodik, mivel egy kölcsön + vételi opciós üzlet keretein belül ismét kötelékükbe akarják hozni a támadót. 

15:02

  • Romeo Agresti: Adrien Rabiot remek kapcsolatot ápol mind a Juventusszal, mind pedig Max Allegrivel. A francia jövője továbbra sem biztos teljesen, azonban egy játékos egy világbajnokság előtt minden bizonnyal akár 100-szor is meggondolja, hogy elhagyja-e jelenlegi klubját. 
  • Romeo Agresti: Semmiféle konkrét információ nem érkezett a Juve esetleges Milenković iránti érdeklődéséről. Jelen pillanatban nem tűnik valószínűnek, hogy Daniele Rugani elhagyja a klubot a nyáron. 
  • Romeo Agresti: Egy hónappal ezelőtt még biztosra lehetett venni, hogy Moise Kean elhagyja a Bianconerit, ám jelenleg már nem zárható ki az olasz támadó maradása. A csapat amerikai turnéja sok labdarúgó helyzetét megváltoztathatja. 
  • Fabiana Della Valle: Ramsey távozásának esetén felszabadulna egy hely a középpályán, amennyiben pedig Arthur is elhagyná az Öreg Hölgyet, a klub egy új registát is igazolhatna helyette. A brazil szívesen visszatérne a Barcelonához, azonban eddig csupán az Arsenal mutatott érdeklődést iránta, mely klub egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukcióval szerezné meg őt. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 22-én, 15:02-kor.