HERE WE GO! – FRISSÍTVE 17:17-kor – Mercato-hírek (július 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 19-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus jelen állás szerint fontosabbnak tartja Álvaro Morata csapathoz való visszahozását, mint Nicolò Zaniolo leigazolását. A spanyol egyértelműen elsőbbséget élvez az olasz fiatallal szemben. 

  • Gianluca Di Marzio: Bremer sorsa valószínűleg a mai napon fog eldőlni. Az Inter nem fog emelni eddigi, 30 millió euróról + Casadei játékjogáról szóló ajánlatán, s most a Torino válaszát várja, akik azonban további gondolkodási időt kértek a milánóiaktól. Amennyiben a Granata nem mond igent a Nerazzurrinak, az azért lesz, mert több pénzt akarnak kapni, ez pedig valószínűleg a 40 millió eurót kínáló Juventus előretörését jelentené. Az Öreg Hölgy kész ajánlatot tenni a Bikáknak, miközben az Inter nem szeretne licitháborút, azonban nem adják fel a védővel kapcsolatos terveiket, s újabb meetinget fognak tartani Urbano Cairóval, egy esetleges más konstrukcióról egyeztetve. Jelen pillanatban szinte egyedül a Torino elnökétől függ, hogy kinek adja el a brazilt. 
  • Fabrizio Romano Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Matthijs de Ligt tegnap este 18 óra körül elhagyta a Continassát, majd Münchenbe repült, ahová nem sokkal később meg is érkezett. A holland futballista hamarosan átesik az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a Bayern Münchennel. 
  • Alfredo Pedullà: Nikola Milenković továbbra is egy lehetséges kiszemeltnek számít a Juventusnál: a tegnapi nap folyamán a klub felvette a kapcsolatot a szerb ügynökeivel, azonban egyelőre semmi konkrétumról nem tudni. A védő iránt az Inter is érdeklődik, ám egyelőre nem lehet megjósolni, hogy melyik együttes nyomul majd komolyabban érte. 
  • Florian Plettenberg: Pau Torres képviselői több klubbal is tárgyalásban állnak, s többek között a Chelsea, valamint a Manchester City számára is felajánlották őt. Korábban a Juventusszal is zajlottak egyeztetések, azonban a torinóiak most Bremer megszerzésére koncentrálnak, ennek nyomán pedig nem szőttek terveket a spanyol kapcsán, akinek ára egyébként 52-55 millió euró lenne. 
  • Romeo Agresti: A Juventus egyértelműen megelőzte az Intert a Bremerért folyó versenyben, de az üzlet továbbra sincs lefutva. Ma nagy nap várható. 
  • Romeo Agresti: A Monza erősen nyomul Filippo Ranocchia megszerzésének érdekében: a klub a következő napokban megpróbálja lezárni az üzletet. A mai napon kapcsolatfelvétel várható a Juventus, illetve a játékos környezete között, ahol minden bizonnyal a fenti helyzet is kiértékelésre kerül majd. 
  • Giovanni Albanese: Amennyiben Bremert valóban sikerül leigazolnia az Öreg Hölgynek, nem kizárt, hogy a vezetőség egy másik belső védőt is meg akarna szerezni: a Nikola Milenković-szál továbbra is él, ekképp elképzelhető, hogy végül a szerb is Torinóban köt majd ki. 

15:20

  • Fabrizio Romano: Matthijs de Ligt tekintetében minden szükséges dokumentumot aláírtak a játékos, illetve a két klub részéről. A holland labdarúgó ma délelőtt átesett az orvosi vizsgálatok hátralévő felén a Bayern München edzőközpontjában, ezt követően pedig Amerikába repül majd, hogy csatlakozzon új csapatához. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus kész hivatalos ajánlatot tenni Bremerért, akivel de Ligtet akarja pótolni. A torinóiak egy 40+7 millió euróról szóló megkeresést tettek le az asztalra, míg az Inter 30 millió eurót + Casadei játékjogát ajánlotta fel. A Zebrák most az üzlet mihamarabbi lezárására törekednek, kulcsfontosságú órák előtt állunk. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és a Torino képviselői 14 óra 30 perckor kezdték meg a tárgyalásokat Bremer ügyében. A fekete fehérek 40+7 milliót adnának a brazil labdarúgóért, míg az Inter nem emelt tegnapi ajánlatán, csupán a konstrukciót módosította, melynek alapján továbbra is 30 millió eurót + Casadei végleges odaadását kínálta a Bikáknak. A Nerazzurri 7,5 millió euróra becsüli az olasz játékost, akinek ügynökeivel egyébként már beszélt is a Granata vezetősége, anélkül, hogy döntött volna arról, hogy melyik klub ajánlatát fogadja el. Urbano Cairo elnök hamarosan végső határozatot hoz az ügyben. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Marko Pjaca közel áll a Sampdoriához, ahová egy ingyenes transzfer keretein belül fog csatlakozni. 
  • Matteo Moretto: A Juve mind Bremernek, mind pedig a Torinónak több pénzt ajánlott, mint az Inter. A Bianconeri kész lenne ma lezárni az üzletet, míg a Nerazzurri továbbra is a játékossal kötött, hónapokkal ezelőtti szóbeli egyezség erejében bízik. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus a jelek szerint hamarosan lezárhatja Bremer átigazolását. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy jelentősen javította a Torinónak tett ajánlatot: 42 milliónyi fix összeget + 5 millió eurót kitevő bónuszokat kínálnak a brazil védőért. Ma eldől, hogy a játékos hol folytatja karrierjét.

16:28

  • Fabrizio Romano + a komplett olasz sajtó: MEGSZÜLETETT A MEGÁLLAPODÁS GLEISON BREMER ÜGYÉBEN! A Juventus egyezséget kötött a Torinóval a brazil futballista átigazolásáról, miután a Bianconeri 40 millió eurót + bónuszokat kínált a védőért, melyet a Bikák el is fogadtak az Inter alacsonyabb ajánlatával szemben. 
  • Fabrizio Romano: A Juve egy 5 évre szóló, idényenként 5 millió eurót + bónuszokat biztosító szerződést kínál Bremernek, akinek most el kell fogadnia azj ajánlatot, ezzel megpecsételve az üzlet létrejöttét. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Bremer ügynökei már Torinóban vannak, hogy tető alá hozzák a brazil személyes szerződését a klubbal, lezárva ezzel az átigazolást. 

17:17

  • Fabrizio Romano: Gleison Bremer a Juventus játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A Bianconeri mind a Torinóval, mind pedig a labdarúgóval teljes körű megállapodást kötött, miután utolsó ajánlatukat mindkét fél elfogadta az Interrel folytatott szoros versenyt követően. Az Öreg Hölgy 40 millió eurót + bónuszokat fog fizetni a brazil védőért, aki hosszú távú szerződést köt majd a klubbal. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 19-én, 17:17-kor.