FRISSÍTVE 18:18-kor – Mercato-hírek (július 18.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 18-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus vezetősége nagy érdeklődéssel várja a Torino és az Inter holnapi, Bremerért folyó találkozóját. Amennyiben a Nerazzurri nem tudja lezárni az üzletet, az Öreg Hölgy komoly lépéseket tehet a brazil megszerzéséért. A labdarúgó mellett az illetékesek Pau Torrest, valamint Gabrielt tekintik célpontnak de Ligt pótlására. 

  • Matteo Moretto: A Juventus készen áll egy all-in ajánlatot tenni Gleison Bremerért, a Nerazzurri pozíciójának ellenére. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus komolyan érdeklődik a de Ligt egyik lehetséges utódjának tartott Nikola Milenković iránt, aki jelen pillanatban az első helyen áll a klub listáján Gabriel mellett. A brazilt Pau Torres követi, akiért azonban biztosan nem lenne elég a Bianconeri által megadni szándékozott 40 millió euró.
  • Sky Sport Italia: Matthijs de Ligt Juventustól való távozása egyfajta dominót indíthat majd el a piacon, mivel a holland futballista értékesítését követően az Öreg Hölgy konkrét lépéseket tehet Nicolò Zaniolo megszerzése érdekében. A Roma továbbra is egy 45-50 millió eurós összeget kérne az olaszért cserébe, játékosok bevonása nélkül, akinek eladását követően Paulo Dybalát igazolnák le. 
  • Sky Sport Italia: Annak ellenére, hogy az Inter, a Juve, valamint a Milan is érdeklődést mutat Nikola Milenković iránt, nem zárható ki, hogy a futballista a Fiorentina kötelékében marad, mivel Vincenzo Italiano mester nagyon szeretné folytatni a közös munkát a szerb védővel. 
  • Romeo Agresti: A de Ligttel kapcsolatos fejlemények miatt a vezetőség komolyabban is elkezdte keresni a holland lehetséges utódját. Pau Torres egyelőre nem szerepel az igazán konkrét célpontok között. A kiszemeltek jelen pillanatban a következő játékosok: Bremer, Pau Torres, Gabriel, illetve Milenković. 
  • Romeo Agresti: A Palermo hivatalosan is leigazolta Matteo Brunorit, akinek eladásából a Juve mintegy 4 millió euróra tett szert, bónuszokkal együtt. 
  • Romeo Agresti: A Zebrák szakmai stábja a következő napokban dönti el, hogy Filippo Ranocchia elutazik-e a csapattal az amerikai turnéra. A középpályás iránt több klub, egyebek mellett a Monza is érdeklődik, ekképp a Juve hamarosan felveszi a kapcsolatot az olasz fiatal ügynökeivel, hogy felmérjék a szóba jöhető lehetőségeket. 

13:33

  • Fabrizio Romano: de Ligt képviselője, Rafaela Pimenta megérkezett Torinóba, hogy minden szükséges dokumentumot letisztázzon a Juventusszal a holland védő átigazolásával kapcsolatban. A futballista 2027-ig köt majd szerződést a Bayern Münchennel, mely klub 70+10 millió eurót fizet érte az Öreg Hölgynek. De Ligt ma este Münchenbe repül, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, s hivatalosan is a németek játékosává váljon. 
  • Gianluca Di Marzio: Ha az Internek a mai, Torinóval való meetingen nem sikerül lezárnia a Bremer-ügyletet, a Juventus azonnal komoly ajánlatot fog tenni a játékosnak, valamint a Bikáknak. A fekete-fehérek egy, a Nerazzurri által felkínáltnál magasabb, nagyjából 40 millió eurós összeget fognak ajánlani a Granatának, míg a brazil védőnek magasabb fizetést ígérnek, mint a milánóiak. A klub egyelőre a felek találkozóinak eredményére vár, a vezetőség pedig bizakodik a pozitív végkifejletben. 
  • Gianluca Di Marzio: Bremer alternatívái továbbra is Gabriel és Pau Torres lennének. 
  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri szeretné ismét a csapatban látni Álvaro Moratát, akinek visszaszerzéséért a vezetőség mindent meg fog tenni a következő időszakban. 
  • Gianluca Di Marzio: Nicolò Zaniolót csak bizonyos feltételek esetén szerződtetné a Bianconeri. A klub abban bízik, hogy a Roma nyitottabb lesz az olasz elengedésére Paulo Dybala megszerzését követően, s hogy ezáltal alkalom nyílik majd egy játékos bevonására, vagy a kölcsön + vételi opciós konstrukció alkalmazására. 
  • Alfredo Pedullà: Az Inter továbbra is 30 millió eurót + a fiatal olasz Cesare Casadei játékjogát kínálja a Torinónak Bremerért. A Juventus abban bízik, hogy a Granata elutasítja az ajánlatot, mivel ebben az esetben ismét beszállnának a brazilért folyó versenybe a de Ligtért kapott összeg felhasználásával. A Nerazzurri továbbra is hisz a védővel kötött megállapodás érvényességében. A futballista egyik képviselője arra kérte őt, hogy tartsa be a fekete-kékeknek tett ígéretét, ám egy jobb ajánlat esetén a dolog már csak Bremeren múlna, s a Juve is szóba kerülhetne, mint lehetséges célállomás. 
  • Romeo Agresti: A Juve készen áll egy all-in ajánlatot tenni a Torinónak, illetve a játékosnak Bremer megszerzése érdekében, amennyiben az Inter ma nem lesz képes lezárni az üzletet. 
  • Fabiana Della Valle: Bremer egyértelműen a Juventus első számú kiszemeltje de Ligt pótlására. A klub egy öt évre szóló szerződést kínálna a dél-amerikainak, míg a Bikáknak 35 millió eurót + 5 millió eurónyi bónuszokat fizetne a játékosért. Amennyiben a fekete-fehérek nem tudnák megszerezni a brazilt, Gabriel, Milenković, Badiashile, illetve Akanji felé fordulnának. Pau Torres nem igazán kerülhetne szóba igen magas, 50 millió eurós vételára miatt. 

13:42

  • Fabrizio Romano: Az Inter és a Juventus ma nagy párviadalt fognak vívni Gleison Bremerért. A Nerazzurri hamarosan találkozik a játékos képviselőivel, valamint a Torino vezetőségével is. A klub végső ajánlata 30 millió eurót + bónuszokat fog tartalmazni. Amennyiben a Bikák nem fogadják el a megkeresést, a Bianconeri készen áll rálicitálni a milánóiak ajánlatára. Kulcsfontosságú órák következnek. 
  • Romeo Agresti: Az Inter 30 millió eurót + Casadei kölcsönvételét fogja ajánlati a Torónak Bremerért cserébe. A Juve készen áll egy 35+5 milliós ajánlatot tenni a Nerazzurri mai kudarcának esetén. 

18:18

  • Gianluca Di Marzio: Az Inter és Bremer ügynökeinek találkozóját estére halasztották. A Nerazzurri megpróbálja majd meggyőzni a Torinót arról, hogy fogadja el ajánlatát, mely 30 millió euróról, illetve bónuszokról fog szólni. Ha a terv nem sikerül, a milánóiak nem fognak licitháborút indítani a brazilért. Az elmúlt órák hírei alapján úgy tűnik, hogy a Juventus átvette a vezetést a versenyben, a fekete-fehérek pedig rendkívül magabiztosak, s hisznek abban, hogy ők szerezhetik meg a védőt. 
  • Alfredo Pedullà: Az Inter várhatóan nem fog javítani aktuális ajánlatán az esti meeting idejéig, mivel nincs akkora összeg a kezében, mellyel képes lenne érdemi módosításokat végrehajtani a megkeresésen. A Bianconeri ezzel szemben kész azonnal befektetni a de Ligt eladásából származó összeg egy részét Bremer megvásárlásába. 
  • Matteo Moretto: A Juve igen közel áll Bremer megszerzéséhez. 
  • Sky Sport Italia: Bremer immár a Juventushoz való csatlakozást preferálná. 
  • Romeo Agresti: A Juve továbbra is 35+5 millió ajánl a Bikáknak Bremerért, a játékosnak pedig 5 millió eurós fizetést kínált fel. A vezetőség rendkívül magabiztos, mivel az illetékeseknek az az érzése, hogy a futballista már a kezükben van, míg az Inter pénzügyi forrásai egészen egyszerűen nem elegendők ahhoz, hogy a Nerazzurri képes legyen megfelelni a Torino igényeinek. 
  • Romeo Agresti: A Juventus magabiztossága arra valószínűleg arra vezethető vissza, hogy a klub pozitív visszajelzéseket kapott a brazil védő környezetétől. Jelenleg úgy tűnik, hogy az Öreg Hölgy felülmúlta az Intert a versenyben, s könnyen lehet, hogy a milánóiak este ki is szállnak a tárgyalásokból. Annyi biztos, hogy a fekete-kékeket rendkívül aggasztja a Bianconeri nemrég kibontakozó offenzívája. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 18-án, 18:18-kor.