HERE-WE-GO! FRISSÍTVE 21:53-kor – Mercato-hírek (július 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 17-ének legfontosabb hírei. 

10:25

  • Fabrizio Romano: Az Inter holnap megpróbálja lezárni Gleison Bremer átigazolási ügyét: a milánóiak közvetlen találkozót fognak tartani a brazil képviselőivel, valamint a Torino illetékeseivel. A személyes feltételeket illetően már január óta megvan az egyezség a védő és a Nerazzurri között. 

  • Fabrizio Romano: A Chelsea és a PSG közvetlen tárgyalásokat kezdtek Presnel Kimpembe átigazolásáról. A francia együttes 60-65 millió eurót kérne a védőért, míg a londoniak első körben 45-50 millió eurót kínálnának érte. A párizsiak alapvetően a projekt részének tekintik Kimpembét, de a játékos egy meggyőző ajánlat esetén távozhat. 
  • Florian Plettenberg: Továbbra sincs egyezség a Bayern München és a Juventus között Matthijs de Ligt ügyében, azonban hamarosan további megbeszélések következnek majd. A németek továbbra is optimisták a védő leigazolását illetően, s alapvető céljuk az, hogy már a Bianconeri amerikai turnéja előtt Münchenbe hozzák őt. Az olasz rekordbajnok továbbra is egy 100 millió euró körüli összeget követel a hollandért. 
  • Giovanni Albanese: A Bayern várhatóan a jövő hét elején tesz majd újabb lépéseket de Ligt megszerzésének érdekében. A klub magabiztos, s meg van győződve arról, hogy hamarosan sikerül leigazolnia a hollandot. A Juve hajlandó lenne elengedni a futballistát, azonban ragaszkodnak eredeti kérésükhöz, s semmi esetre sem fogják áron alul értékesíteni a középhátvédet. 
  • Giovanni Albanese: Nicolò Zaniolo leigazolásának ügye egyelőre akadozik, mivel az AS Roma csak pénzt szeretne kapni az olaszért, míg a Juventus továbbra is szeretne játékosokat bevonni az üzletbe. A mercato hátralévő részében természetesen még bármi megtörténhet, azonban a felek álláspontjai jelenleg igen távol állnak egymástól. 

21:53

  • Fabrizio Romano: Matthijs de Ligt a Bayern München labdarúgója lesz, az üzlet megköttetett, HERE WE GO! A Juve és a német klub között az elmúlt percekben megszületett a szóbeli egyezség, miután a bajorok ma újabb ajánlattal rukkoltak elő a hollandért, melyet a Bianconeri el is fogadott. A végösszeg minden bizonnyal magasabb lesz 80 millió eurónál (előreláthatólag a 70+10 millió eurós konstrukcióban) míg a játékos 2027-ig ír alá új együtteséhez. A szerződések a jövő hét elején készülnek majd el. 
  • Gianluca Di Marzio + Christian Falk: A Bayern és a Juve mindenben megállapodtak egymással, de Ligt 70 millió euróért + 10 millió eurót kitevő bónuszokért csatlakozik a müncheniekhez. 
  • Romeo Agresti: de Ligt vételára az alapösszeggel, valamint a bónuszokkal együtt meghaladja majd a 80 millió eurót. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 17-én, 21:53-kor.