FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 13-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Bayern München újabb tárgyalásokra készül a Juventusszal Matthijs de Ligt mielőbbi leigazolásának érdekében. A német klub teljes egyezséget kötött a hollanddal a személyes feltételeket illetően, melyet a védő képviselője, Rafaela Pimenta hétfőn közölt is a Bianconerivel. A müncheniek 60 millió eurós ajánlata messze nem elegendő az Öreg Hölgy számára, akik legalább 80 millió eurót + bónuszokat akarnak kapni a játékosért. 

  • Alfredo Pedullà + Romeo Agresti: Andrea Cambiaso a ma délelőtti órákban orvosi vizsgálatokra érkezik a Juventushoz. 
  • Romeo Agresti: A Juventus egy játékos bevonásával kívánná megszerezni Nicolò Zaniolót, mivel a klub magasnak tartja a Roma 50 millió eurós követelését. Amennyiben a Giallorossi csökkentené a kért árat, az Öreg Hölgy kölcsönben, kötelező vételi opcióval szerződtetné az olasz. 
  • Romeo Agresti: Kalidou Koulibaly egyértelműen Max Allegri és a Juve első számú választása lett volna, azonban a szenegáli külföldre szeretne igazolni, emiatt pedig sosem mutatott nyitottságot a Bianconeri ajánlatának elfogadása iránt. 
  • Romeo Agresti: A Bayern és a Juventus a hét végén ismét tárgyalni fognak egymással de Ligt ügyében. 
  • Romeo Agresti: Pau Torres neve egyértelműen felkerülhet azon játékosok listájára, akikkel a Juventus de Ligtet pótolná. A spanyol labdarúgó ugyanakkor igen sok pénzbe kerülne, mivel kivásárlási ára megközelíti a 60 millió eurót, emellett pedig igen erősen kötődik a Villarrealhoz is. A védő jelen pillanatban inkább csak egy javaslat lehet, mintsem konkrét célpont. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 13-án, 00:00-kor.