FRISSÍTVE 09:36-kor – Mercato-hírek (július 1.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 1-jének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Matthijs de Ligtre a Chelsea, valamint a klub mestere, Thomas Tuchel is prioritásként tekint. A futballista távozni akar a Juventustól, s szívesen folytatná karrierjét a Premier League-ben, azonban ehhez a Kékeknek javítaniuk kellene legutóbbi ajánlatukon. 

  • Gianluca Di Marzio: A Bianconerinél felmerült, hogy megpróbálják leigazolni a Torino védőjét, Bremert, elhappolva ezzel őt az Inter orra elől, azonban a labda továbbra is a Nerazzurri térfelén pattog, hiszen a brazilnak szóbeli megállapodása van a milánóiakkal. Az Öreg Hölgy további két játékost is figyel, hogy ne érje őket felkészületlenül a futballistáról való esetleges lemaradás, akik Gabiel, illetve Kimpembe lennének. 
  • Gianluca Di Marzio: Gyakorlatilag már csak a hivatalos bejelentés hiányzik ahhoz, hogy Ángel Di María a Juventus labdarúgójává váljon. 
  • Gianluca Di Marzio: A Salernitana szívesen kölcsön venné a Juve által hamarosan leigazolandó Andrea Cambiasót. A bianconero klub mérlegelni fogja a játékossal kapcsolatos lehetőségeket, ám az alapvető elképzelés az, hogy az előszezon ideje alatt a keretben tartják, majd kölcsönadják őt. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve és a Fiorentina teljes körű megállapodást kötöttek Rolando Mandragora ügyében, aki 9 millió euróért + egy alacsonyabb összegű, ám viszonylag könnyedén elérhető bónuszért cserébe csatlakozik a Violákhoz. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus továbbra is csak készpénzt fogadna el de Ligtért. A klub valószínűleg belemenne a játékos értékesítésébe, ha kapna egy 80-90 milliót + bónuszokat kínáló ajánlatot érte. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve és a Roma holnap ismételten találkoznak majd Nicolò Zaniolo ügyében, ezzel pedig minden bizonnyal új fejezet nyílik az egyeztetések történetében. 
  • Alfredo Pedullà: Való igaz, hogy Bremert más klubok is megkörnyékezték, ám ő szeretné betartani az Interrel kötött szóbeli megállapodását. A Nerazzurri előbb megvárja, hogy a PSG újabb ajánlattal rukkoljon elő Milan Škriniarért, s csak ezt követően fordulna a Torinóhoz a brazil megszerzéséért. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostić nem fog örökké várni a fekete-fehérekre, s ha a klub nem tesz lépéseket érte rövid időn belül, más lehetőségek után nézhet, vagy meghosszabbíthatja szerződését a Frankfurttal. 
  • Matt Law: de Ligt nagyon szeretne a Chelsea-hez igazolni, a Juventus pedig az elmúlt napon némiképp lejjebb vett eredeti igényeiből. A londoniak Timo Wernert, vagy Christian Pulisic-et is felajánlhatják a torinóiaknak egy adott átigazolási összeg mellett. 
  • Gastón Edul: Di María a következő órákban Olaszországban lesz, hogy aláírja szerződését a Bianconerivel. 

 

09:36

  • Fabrizio Romano: A Juve már Di María szerződésének utolsó részletein dolgozik. Az argentin a jövő héten válhat hivatalosan is a Bianconeri labdarúgójává. A klub közel áll a Cambiaso-ügylet lezárásához is, az olasz balhátvéd 3,5 millió euróért + Radu Drăgușin játékjogáért cserébe lesz a fekete-fehéreké. 
  • Gianluca Di Marzio: Csökkennek az arra vonatkozó esélyek, hogy Kostić a Juventus játékosa lesz. Zaniolo és Berardi továbbra is célpontoknak számítanak Torinóban. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve újrakezdheti a tárgyalásokat Álvaro Moratáért az Atlético Madriddal, amennyiben Kostić nem csatlakozik a klubhoz. 
  • Alfredo Pedullà: Úgy tűnik, hogy törés történt a Juventus és Matthijs de Ligt kapcsolatában Maurizio Arrivabene róla mondott szavait követően. A holland el akarja hagyni a Zebrákat, a klub pedig csak készpénzt fogadna el érte, emiatt pedig nem zárható ki egy, a Manchester City részéről érkező ajánlat sem, holott egyelőre a Chelsea vezeti a védőért folyó versenyt. 
  • Alfredo Pedullà: Továbbra sem tudni, hogy ki lenne a Bianconeri első számú célpontja a középhátvédeket tekintve. Kalidou Koulibaly egyelőre a Napolival való hosszabbítást tekinti prioritásának, a következő napok ugyanakkor rendkívül fontosak, ha nem döntő jelentőségűek lesznek jövője szempontjából. Benoît Badiashile iránt szintén mutat némi érdeklődést az Öreg Hölgy. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 1-jén, 09:36-kor.