FRISSÍTVE 09:47-kor – Mercato-hírek (június 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 29-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Chelsea a héten újra fel fogja venni a kapcsolatot a Juventusszal Matthijs de Ligt ügyében, azonban az Öreg Hölgy által követelt összeget továbbra is rendkívül magasnak tartják a londoniak, ezért pedig több célpontot is igyekeznek megkörnyékezni, ideértve a Sevillában játszó Jules Koundét, valamint a Manchester City futballistáját, Nathan Akét is. 

  • Fabrizio Romano: A Juventus alapvetően nem veti el Timo Werner leigazolásának ötletét, ám jóval több pénzt szeretnének kapni a Chelsea-től de Ligtért, mint amennyit a Kékek felkínáltak. A munka továbbra is folyamatban van a felek között, ugyanakkor az egyezség megtalálása egyáltalán nem lesz könnyű feladat.
  • Fabrizio Romano + Gianluca Di Marzio: A Chelsea Kalidou Koulibaly iránt is érdeklődik, mivel két középhátvédet szeretnének igazolni a nyáron. A játékos ügynöke már Londonban tartózkodik. 
  • Alfredo Pedullà: Andrea Cambiaso elfogadta a Juventus ajánlatát, s csatlakozni fog a torinóiakhoz. A Genoa némi átigazolási összeg mellett megszerzi Radu Drăgușin játékjogát is, a futballista már holnap Genovában lesz. Más klub nem igazán állt közel a balhátvéd megszerzéséhez, aki hamarosan aláírja szerződését a Bianconerivel, melyet a klub hivatalosan is bejelenthet a napokban. 
  • Alfredo Pedullà: Érdemes lesz figyeli a Juventus Leandro Paredesszel és Filip Kostićcsal kapcsolatos lépéseit. A szerb szélső továbbra is az Öreg Hölgyre vár. A Zaniolo-ügylet kapcsán ugyancsak pozitív érzései vannak a Bianconerinek, mivel a játékos mindenképpen csatlakozni szeretne a Zebrákhoz. Hétvége előtt újabb egyeztetések várhatóak a Juve és a Roma között. 
  • Matteo Moretto: Di María ma végre aláírja szerződését a Juventusszal, ezzel pedig véget ér a felek hosszúra nyúló udvarlása. 
  • Sky Sport Italia: Továbbra is a Chelsea tűnik de Ligt legvalószínűbb célállomásának a holland távozásának esetén, azonban a védő és Erik ten Hag kapcsolata miatt a Manchester Unitedet sem szabad figyelmen kívül hagyni.
  • Romeo Agresti: A Juve és a Genoa nagy erőkkel törekszik Andrea Cambiaso átigazolásának lezárására. A Bianconeri egy 4 millió euró körüli összeget + egy játékost adhat a balhátvédért a Grifoninak. 
  • Romeo Agresi: Az Öreg Hölgy hónapok óta figyeli a Borussia Dortmund labdarúgójának, Manuel Akanjinak helyzetét, ám mellette több védőt is követnek a megszerezhető labdarúgók közül. 
  • Romeo Agresti: A Napoli már meghatározta a bizonytalan jövőjű Kalidou Koulibaly árát, azonban a Juventusnak csak a szóban forgó 30-40 millió euró kétszereséért cserébe adnák el a szenegálit. 
  • Romeo Agresti: José Mourinho igen nagyra tartja Arthurt, aki azonban túlzottan sokat keres ahhoz, hogy a Roma gond nélkül szerződtethesse őt, emiatt pedig nehéz lenne cserealapnak felajánlani a brazilt a Zaniolo-ügyletben. 

09:47

  • Gianluca Di Marzio: Jövő héten hivatalossá válik Di María Juventushoz igazolása. A futballista 6 millió eurót + pályára lépésektől és góloktól függő bónuszokat keres majd az együttesnél. A felek szinte minden részletet meghatároztak, az argentin egy évre igazol majd a torinóiakhoz. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus immár valóban rendkívül közel áll Andrea Cambiaso leigazolásához. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy akkor sem igazolná le Sergej Milinković-Savićot, ha Matthijs de Ligt eladásra kerülne, mivel ebben az esetben a holland pótlása lenne az elsődleges szempont az érte befolyó összegből. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 29-én, 09:47-kor.