FRISSÍTVE 20:57-kor – Mercato-hírek (június 28.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 28-ának legfontosabb hírei. 

08:50

  • Fabrizio Romano + Romeo Agresti: Folynak a tárgyalások Ángel Di María ügyében, aki jelen pillanatban már csak egy lépésre van a Juventustól. A felek az utolsó részleteket egyeztetik, a héten pedig jó eséllyel meg is kötik az üzletet. Massimiliano Allegri mindvégig prioritásként tekintett az argentinra, aki végre közelebb került a klubhoz. 
  • Gianluca Di Marzio: Di María rendkívül közel áll a Bianconerihez, azonban a klub az ő megszerzését követően is szeretne igazolni egy szélsőt, hiszen Nicolò Zaniolo mellett Domenico Berardi, valamint Filip Kostić is a kiszemeltek között van, ám mindez nagyban függ attól, hogy a klub mekkora profitot tud generálni felesleges labdarúgóinak eladásából. 

  • Gianluca Di Marzio: A Chelsea továbbra is szeretné leigazolni Matthijs de Ligtet, azonban továbbra is jelentős szakadék van a felek között a transzfer feltételeit illetően, mivel miközben a Kékek sokallják a Juventus által követelt összeget, addig a torinóiak nem elégednének meg a 40-45 millió euróról, illetve Timo Wernerről szóló üzlettel. A tárgyalások a következő napokban folytatódni fognak, ám a londoni klub könnyedén Milan Škriniar felé fordulhat, amennyiben nem sikerül megállapodni az Öreg Hölggyel. 
  • Gianluca Di Marzio: Luca Zanimacchia ügye hamarosan a végéhez ér, az olasz véglegesen a Cremonese együtteséhez fog kerülni, míg Filippo Ranocchiáért a Hellas Verona van pole-pozícióban, de a Salernitana és a cremonei együttes is megtalálható a kérők között. Matteo Brunorit illetően ma újabb megbeszélés várható a Zebrák és a Palermo között, az ügylet lezárása igen közel van. 
  • Gianluca Di Marzio: Egyes pletykák ellenére a Juventus egyáltalán nem mutat érdeklődést Jorginho iránt. 
  • Gianluca Di Marzio: Andrea Cambiaso ügyének lezárása valóban nem lehet messze, azonban még folynak a tárgyalások a labdarúgóért a Genoa és a Juve között. 
  • Alfredo Pedullà: Di María, valamint Andrea Cambiaso átigazolási ügye lényegében lezárult. Az olasz balhátvéd négyéves szerződést köt majd a fekete-fehérekkel, játékjogáért pedig 3,5 millió eurót + Radu Drăgușint fogja megkapni a Genoa. 
  • Alfredo Pedullà + Romeo Agresti: A hét vége felé újabb találkozóra kerülhet sor a Juve és a Roma között Zaniolo ügyében. A Farkasok továbbra is 50 millió eurót kérnének a játékosért, mely összeget a Bianconeri szeretné játékosok bevonásával csökkenteni, ezért pedig felajánlották Arthurt a Giallorossinak, akik azonban inkább Fagioli, Ranocchia, valamint Chibozo helyzetéről kértek tájékoztatást. A Bianconeri egyértelműen prioritásnak tekinti a labdarúgót, akit Max Allegri mezzalaként szerepeltetne. A fekete-fehérek 35-40 millió euróra értékelik Zaniolót, szemben a fővárosiak által követelt transzferdíjjal. 
  • Alfredo Pedullà: A Chelsea és a Manchester City is élénk érdeklődést mutat de Ligt iránt, akit a Juventus csak tiszta összegért cserébe, játékosok bevonása nélkül adna el. A klub 90 millió eurót + bónuszokat követelne a védőért. 
  • Romeo Agresti: A Chelsea továbbra is nagy erőkkel csábítja de Ligtet, akiért a felek között újabb egyeztetésekre kerülhet majd sor a mai, valamint a holnapi nap folyamán. A Kékek megpróbálnak majd egy játékost is bevonni az üzletbe. 
  • Romeo Agresti: Kizárt, hogy Marco Verratti, vagy Sergej Milinković-Savić a Juventus játékosa legyen ezen a nyáron, s egyelőre nincsenek új hírek Kalidou Koulibaly-ról sem, azonban a szenegáli helyzete könnyedén változhat majd az elkövetkezendő időszakban. 
  • Romeo Agresti: Annak ellenére, hogy a Fiorentina és a Juve megállapodtak egymással Rolando Mandragora átigazolásáról, a játékos továbbra is szeretne a Torino kötelékében maradni, ezért pedig arra vár, hogy a Granata javítson a Bianconerinek tett ajánlatán. 

20:57

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és a Palermo illetékesei találkozót tartottak a mai nap folyamán Matteo Brunori ügyében. A felek a közel két órás meeting során nem beszéltek érdemi részletekről, s nem döntöttek el egyetlen kérdést sem. Filippo Ranocchia jövőjéről nem esett szó a megbeszélésen. 
  • Alfredo Pedullà: Allegri szeretné, ha Leandro Paredes is a csapat tagja lenne a következő idénytől fogva, ahogyan Zaniolo leigazolása is részben a mester kérésére történne egyéb indokok mellett. 
  • Alfredo Pedullà: Zaniolo és Kostić egyértelmű célpontnak számítanak az Öreg Hölgynél. A szerb futballista a személyes feltételeket illetően már megegyezett a Juventusszal, mely klub Di María és Cambiaso ügyeinek lezárását követően kezdhet tárgyalásokba érte a Frankfurttal, s az olaszért a Romával. 
  • Romeo Agresti: Di María ügynökei már az argentin tervezett szerződésének kidolgozásánál tartanak a Zebrákkal való egyeztetéseken. 
  • Romeo Agresti: Paul Pogba a jövő héten írja majd alá kontraktusát a torinóiakkal, miután átesett az ehhez szükséges orvosi vizsgálatokon. 
  • Romeo Agresti: Zanimacchia 3 millió euróért a Cremoneséhez kerülhet, míg Koni De Winter kölcsönben szegődhet majd egy külföldi, vagy olasz együttes kötelékébe. 
  • Romeo Agresti: Jorginho sosem jelentett célpontot a Bianconeri számára, a fekete-fehérek pedig emellett nem tettek komoly lépéseket Nahuel Molina és Destiny Udogie leigazolásáért sem a mercato eddigi történései során.
  • Romeo Agresti: A Juve eddig minden ajánlatot visszautasított Fabio Mirettiért. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 28-án, 20:57-kor.