FRISSÍTVE 10:25-kor – Mercato-hírek (június 10.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 10-ének legfontosabb hírei. 

  • Jorge Antun, Paulo Dybala ügynöke: Inter? Csak annyit mondhatok, hogy dolgozunk az ügyön, meglátjuk mi lesz.
  • Bildİlkay Gündoğan nem ír alá új szerződést a Manchester Cityvel, a Barcelona számára az álomklub, de a Juventus is érdeklődik iránta. A szituáció teljesen nyitott.
  • Gianluca Di Marzio: Morata egyre közelebb a maradáshoz.
  • Nicola Balice: A Shakhtar 10 millió eurótól lényegesen többre tartja Mudrykot, ahogy Neres megszerzése is komoly költségekkel járnának.
  • Fabrizio Romano: Hamarosan megtörténik a szerződéskötés a Juventus és Paul Pogba között.
  • Giovanni Albanese: De Ligt szerződéshosszabbítása továbbra is a kivásárlási záradéknál van megakadva, ugyanis míg a holland képviselete 70 millió eurós klauzulát szeretne kiharcolni, addig a klub 80 millió feletti árban gondolkodik.