Szczęsny: "Örülnék Pogba visszatérésének"

wojciech_tek.jpgA Juventus lengyel válogatott hálóőre, Wojciech Szczęsny a minap érdekes interjút adott a brit médiának, melynek keretein belül a Bianconeri két, Angliával kapcsolatos átigazolási ügyéről, azaz Paul Pogba várható torinói visszatéréséről, valamint az elmúlt fél évet kölcsönben Skóciában töltő Aaron Ramsey helyzetéről is kifejtette véleményét, emellett pedig pár mondatban kitért arra is, hogy a két futballista a jövőben vajon szerepelhetne-e egymás mellett a fekete-fehérek középpályáján. 

"Nagyon boldog lennék, ha Pogba a nyár folyamán visszatérne a Juventushoz, mivel mindannyian tudjuk, hogy első torinói időszaka alatt milyen nagyszerű teljesítményt nyújtott a zebracsíkos szerelésben, s úgy vélem, hogy jelenleg is nagy segítséget jelentene a csapat számára, melynek rendkívül hasznos alkotóeleme lenne" – fogalmazott a kapus a The Sun kérdésére. 

"Paul egy kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező futballista, akinek nagyon szép emlékei vannak az Öreg Hölgyről. Kétség sem férhet hozzá, hogy továbbra is egy topjátékost tisztelhetünk benne, még akkor is, ha az elmúlt két idényben számos sérüléssel kellett szembenéznie, melyek alaposan megnehezítették a dolgát a Manchester Unitednél. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mikor egészséges, Pogba még mindig a világ legjobbjai közé tartozik. 

Elképzelhetőnek tartom, hogy Paul és Aaron Ramsey együtt szerepeljenek a Juventus középpályáján, mivel a fitt Ramsey minden tekintetben kiemelkedő futballista. Tudom, hogy az utóbbi években számára is nagyon súlyos problémát jelentettek az állandósuló sérülések, ezért pedig jelen pillanatban tőle, valamint a klubtól is függ, hogy miként alakul majd a sorsa. 

Ha Aaron képes lenne huzamosabb ideig egészséges és bevethető maradni, biztos vagyok benne, hogy nagy értéket jelentene együttesünk számára, hiszen egy ilyen kaliberű labdarúgó bármely európai topcsapat kezdőjében bérelt hellyel rendelkezne. Ramsey egy kivételes játékos, ezt Londonban, illetve később a Bianconerinél is megtapasztalhattam, ezért pedig örülnék neki, ha végre minden újra a régi lenne körülötte" – összegzett Szczęsny.