Még nincs Dybala-Inter egyezség, de a klub tovább próbálkozik

dybala_inter.jpgDacára annak, hogy a tegnapi nap folyamán számos kétes megbízhatóságú olasz lap (élen a La Gazzetta dello Sporttal) is tényként közölte, hogy a Juventust a szezon végén elhagyó argentin kiválóság, Paulo Dybala igent mondott az Inter ajánlatára, mely által a következő idénytől fogva a Bianconeri ősi riválisát erősíti majd, a futballista ügynöke, Jorge Antun a délutáni órákban hivatalosan is cáfolta a pletykákat, kijelentve, hogy képviseltje mindeddig senkivel sem kötött egyezséget, hiszen egyedül az évad minél eredményesebb befejezésére összpontosít. 

"Szeretném leszögezni, hogy Paulo Dybala csak és kizárólag a jelenlegi szezonra, ezen belül az olasz bajnokság hátralévő küzdelmeire, valamint a Coppa Italia május végi fináléjára koncentrál, mivel szeretné minél eredményesebben befejezni az idényt. Ennek fényében ügyfelem mindeddig nem kötött megállapodást egyetlen olasz, vagy külföldi alakulattal sem" – fogalmazott Antun. 

A történethez a teljesség kedvéért hozzátartozik, hogy Fabrizio Romano beszámolója szerint a Nerazzurri alapvetően továbbra is heves érdeklődést mutat La Joya iránt, s már is környékezte a labdarúgó képviseletét, annak ellenére, hogy a felek között mindeddig semmilyen jellegű egyezség nem született, ami egyértelműen jelzi, hogy az ezzel kapcsolatos hírek korántsem alaptalanok teljes mértékben. 

Giovanni Albanese úgy tudja, hogy Dybala eredeti álláspontja az volt, hogy elutasítja a milánóiak érdeklődését, s esélyt sem ad a Serie A aktuális címvédőinek, hogy megpróbáljon egy spanyol, vagy egy angol alakulathoz igazolni, azonban a támadó mostanra változtatott álláspontján, s komolyabban is elgondolkodott az Olaszországban maradás, továbbá az Interhez való csatlakozás lehetőségén. 

Alfredo Pedullà ezzel együtt arról értekezett, hogy a Nerazzurri vezetősége változatlanul a dél-amerikai kiválóság megszerzését tartja prioritásának, ám mivel tisztában vannak vele, hogy Dybala minden beérkező ajánlatot ki fog értékelni, egyelőre nem szeretnék siettetni az ügyet. A szakíró mindenesetre azt hangsúlyozta, hogy az Inter a fennálló helyzet ellenére hamarosan konkrét ajánlattal fogja megkeresni La Joyát, akinek egy 3 évre szóló, s idényenként 7/7,5 millió eurós fizetést biztosító szerződést kínálnak majd.