A Juventus megfelezné Cuadrado fizetését

cuadrado.jpgAz olasz rekordbajnok együttes több játékosának szerződése fut ki az idei évben. Ilyen volt Paulo Dybala, aki végül nem tudott megállapodást kötni az Öreg Hölggyel, de rajta kívül is többen várnak még arra, hogy miként fog folytatódni történetük a Bianconerinél, ha egyáltalán lesz további együttműködés. A Juventus csapatának jobb oldali mindenese, és egyik legstabilabb teljesítményt nyújtó játékosa, Juan Cuadrado is ezen labdarúgók közé tartozik. A mai napon Fabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport újságírója osztott meg ezzel kapcsolatban újabb információkat.

Az újságírónő beszámolója szerint Cuadrado jelenlegi keresete öt millió euró, a szerződésében pedig szerepel egy további egy évre szóló opció, ugyanezen fizetési feltétellel, amit a Juventus azonban nem szeretne aktiválni. Ehelyett minden valószínűség szerint a csapat ajánlata egy két évre szóló, kettő és fél millió eurós fizetést garantáló szerződés lesz majd, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható. Juan a Juvéra vár, azonban keresi a további lehetőségeket.  

A 33 éves kolumbiai játékos az ez évi bajnoki kiírásban harminc mérkőzésen játszott, ezalatt négy gólja mellett kiosztott ugyanennyi gólpasszt is, továbbá három Olasz Kupa mérkőzésen szerepelve egy találattal, és egy assziszttal segítette csapatát. A Bajnokok Ligájában hétszer lépett pályára, azonban nem sikerült kanadai pontjainak számát növelnie ezen összecsapások alkalmával.