Del Piero: "A Juventus személyiségének legjobb arcát mutatta"

alessandro-del-piero-1024x575.jpgA tegnap esti Juventus-Inter derbyt követően Alessandro Del Piero is megosztotta gondolatait a mérkőzésről.

A Bianconeri örökös csapatkapitánya elégedettségét fejezte ki a látottakkal kapcsolatban, abszolút pozitívan beszélt a mutatott játékról, ugyanakkor felhívta a figyelmet a futball egy ősi igazságára is.

„Egy nagyon jó Juventust láthattam, a mérkőzés nagy részében domináltak. Az Inter nem jutott túl a felezővonalon. Az Öreg Hölgy azonban nem volt képes betalálni, és ez visszavezet minket a futball alapszabályához, mely szerint gólt kell szerezni.” -mondta a rekordbajnok egykori tízese.

„Jól védekezett az Inter, de azt gondolom, hogy tegnap este a Juventus személyiségének legjobb arcát mutatta meg. Ez egy paradoxon, hogy ezt a meccset elvesztették, miközben ebben az évben gyakran nyertek.”

A bajnoki címért futó versenyfutásból a Juventus kiesett a tegnapi mérkőzést követően, és ezzel kapcsolatban is kifejtette álláspontját Del Piero:

„Ha volt is egy kis álmodozás a Scudettóról, mára ennek vége, és azt gondolom, nehéz újra két lábbal a földön járni.” -zárta rövid mondanivalóját a Zebrák legendája.