HIVATALOS: Dybala az Interben folytatja!

dybala-inter-1.jpgMint az ismeretes, biztossá vált, hogy a Juventus kapitányhelyettese, a csapat tízese, Paulo Dybala nem hosszabbítja meg szerződését az olasz rekordbajnokkal, melyet a klub vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene több ízben is megerősített. Ez azt jelenti, hogy a La Joya becenévre hallgató futballista nyáron szabadon igazolható játékossá válna, ám már szezon közben szerződést köthet következő klubjával jelenlegi kenyéradója engedélye nélkül.

A kis argentin élt is a lehetőséggel, és sikeresen megegyezett a rivális Inter Milan együttesével, ahogy az várható is volt, ugyanis az olasz sportújságírás kétségtelenül leghitelesebb lapja, a Tuttosport már az előző napokban megerősítette, hogy Beppe Marotta felvette a kapcsolatot a labdarúgó képviseletével.

Természetesen ez a transzfer rendesen felkavarta egész Olaszországot, és Dybala környezetét is. Ha hihetünk a Sportmediaset információnak (miért is ne tennénk), Paulo párja, Oriana Sabatini a hírt meghallva egy brisighellai zárdába vonult, ahol apácának áll, ugyanis képtelen elviselni, hogy Milánóba kell költöznie, ahol bányarémnek kellene öltöznie, hogy ne tűnjön ki a tömegből, ahogy azt meg kellett tennie pár héttel ezelőtt.

A Juventus háza táján az a tény, hogy a dél-amerikai azonnali hatállyal vált, és a hétvégi derby-n már kék-feketében szerepel, azt eredményezte, hogy a J-Medical bezárt határozatlan ideig, ugyanis a vezetőség ezzel igyekszik spórolni a költségeken, hogy ki tudják fizetni Rüdigernek a 10 millió eurós évi fizetést és a 30 millió eurós aláírási pénzt, amiről már a megkérdőjelezhetetlen megbízhatóságú Calciomercato már beszámolt. 

A Nerazzurri a következőképp számol be a játékos leigazolásáról:

"2022. április. 1.

A regnáló bajnok, az egyetlen olasz triplázó, Serie B-mentes halhatatlan Grande Inter bejelenti, hogy a korábban Sipkabala Pál néven ismert labdarúgó mától, azaz április elsejétől, nemzetközileg is elismert grandmasternek számít, ugyanis aláírta szerződését, mely a klub megszűnéséig szól. 

A futballista átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, amin megállapították, hogy egészséges, ezt követően pedig Arturo Vidal borbélya vette kezelésbe, hogy megszabadítsa bilifrizurájától. A hajszobrászt a klub és a játékos felesbe fizette, ugyanis az Inter Milan 900 millió eurós tartozással rendelkezik (ugyanitt várjuk az adományokat).  

Többszörösen halhatatlan Grande Inter, világszinten jegyzett, örökös sipkamester Dybala.

Köszönöm!"