Arrivabene: "Teljesen világosan beszéltem"

arrivabene-juventus-getty.jpgMaurizio Aririvabene hétfőn nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a Juventus miért is döntött úgy, hogy nem újítja meg Dybala lejáró szerződését 2022 júniusát követően. A Bianconeri vezérigazgatója rövid interjút adott az Il Corriere dello Sport újságíróinak azon célból, hogy tisztázzon néhány dolgot a történésekkel kapcsolatban, miután látta a rajongók és a média reakcióit, amik az elmúlt napokban megjelentek az ügy kapcsán.

„Én is olvastam miszerint nem voltam egyértelmű. Őszintén szólva nagyon világosan beszéltem, egyértelműbben, mint bárki más. -kezdte el mondanivalóját Arrivabene.

„Ha futballkódokban üzengetünk, akkor az lesz a vége, hogy senki sem érti majd meg pontosan az elhangzottakat. A Juventus számomra minden és mindenki előtt áll. Tudom, hogy a futballt nem én fogom megváltoztatni, de ugyanakkor a futball sem tud megváltoztatni engem."

„Amikor ennyi pénzt fektettünk tehetségbe és életkorba, mint ahogyan azt Dušan Vlahović esetében tettük, senki sem akarta megérteni, hogy emiatt valakinek távoznia kell, sőt mi több, másoknak is.”

„Az igények néha megnevettetnek, és a szabadügynökök könnyedén tesznek követeléseket, félrevezetve másokat. A szabad ügynök kifejezés azt jelenti, hogy a játékos költségei amortizálódtak. Dybalánál számít, Donnarummánál nem?” -zárta rövid mondanivalóját a vezérigazgató.