Érkező, és távozó oldalon is lehetnek olaszok a klubnál

raspadori-italy-lithuania.jpgA tegnapi nap folyamán az olasz sportmédia különféle forrásai a Bianconeri itáliai labdarúgóival kapcsolatban is számos figyelemre méltó értesülést osztottak meg a nagyérdeművel, melynek keretein belül egyebek mellett szót ejtettek Moise Kean, Mattia De Sciglio, Federico Bernardeschi, Giacomo Raspadori, valamint Nicolò Zaniolo helyzetéről is. 

A Sky Sport Italia szerint a Juventus illetékesei a Paulo Dybalával való, s a labdarúgó távozásához vezető szerződéshosszabbítási tárgyalásokat követően a mai napon Mattia De Sciglióval is egyeztetni fognak, melynek során folytatódni fog az olasz jobbhátvéd képviselőivel való, s a futballista kontraktusának lehetséges megtoldásáról szóló párbeszéd, elvégre a felek állítólag egyaránt pozitívan állnak hozzá a közös folytatáshoz. 

Hasonló helyzet áll fenn Federico Bernardeschi tekintetében is, akivel azonban továbbra is szünetelnek a megbeszélések, mivel a Juve mindenképpen szeretné csökkenteni az olasz támadó fizetését, melyet azonban a játékos egyelőre nem fogadott el, ellentétben a kolumbiai Juan Cuadradóval, aki a Sky Sport Italia szerint akár már a jövő héten is aláírhatja új kontraktusát a Serie A rekordbajnokával. 

Nicola Balice szerint Moise Kean jövője honfitársaival ellentétben azonban komoly kérdéseket vethet fel a vezetőségben, ugyanis a szakember úgy tudja, hogy a Juventus fejesei nem igazán szeretnék megvásárolni a támadót az Everton gárdájától, jelen pillanatban pedig megpróbálnak megoldást találni az angol klubbal kötött szerződés érvényességének eltörlésére, ám az illetékesek egyelőre nem tudják pontosan, hogy erre milyen esélyeik mutatkoznának. 

Fabiana Della Valle mindezzel együtt arról írt, hogy a Juve már most szeretne lépéseket tenni Paulo Dybala szükségessé váló nyári pótlására, melyet illetően első számú célpontjuk továbbra is az AS Roma játékosa, Nicolò Zaniolo lenne, akinek ügynökével, Claudio Vigorellivel már fel is vették a kapcsolatot a napokban. Az újságírónő úgy tudja, hogy a Giallorossi tehetségének alternatívája a több klub által is körbeudvarolt Giacomo Raspadori lehet, akiről egyébként a Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali meglehetősen érdekes nyilatkozatot adott a napokban, félig-meddig nyíltan beszélve az Öreg Hölgy lehetséges érdeklődéséről is. 

"Hogy mit gondolok arról, hogy a Juventus a hírek szerit érdeklődik Giacomo Raspadori iránt? Egyelőre semmilyen piaci művelet lehetőségét sem szeretném kizárni a nyárra vonatkozóan. Annyit mindenképpen elmondhatok, hogy a tavalyi átigazolási ablakban egy igen jó és kifizetődő ügyletet kötöttünk a Bianconerivel Manuel Locatellivel kapcsolatban, emiatt pedig természetesen örülnénk annak, ha ismételten tárgyalásokba bocsátkozhatnánk a torinóiakkal az elkövetkezendő időszakban" – fogalmazott Carnevali.