FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 23-ának legfontosabb hírei. 

  • Fabrizio Romano: Az Aston Villa komolyabb érdeklődést mutat Rodrigo Bentancur iránt. A Juventus mindeddig nem kapott hivatalos ajánlatot a középpályásért, miközben Max Allegri tegnap arról beszélt, hogy Aaron Ramsey-n kívül nem lesz mozgás a keretet illetően a mercato hátralévő részében. 

  • Tom Collomosse: Az Aston Villa komolyan gondolja Bentancur leigazolását, a tárgyalások pedig már megkezdődtek a dél-amerikai megszerzésének érdekében. Az angol klub mestere, Steven Gerrard elsősorban egy labdatartó középpályást keres csapatának megerősítésére, melyet illetően az uruguayi számít az egyik legfőbb célpontnak. 
  • Sky Sport Italia: Elképzelhető, hogy az Aston Villa a napokban hivatalos ajánlatot tesz Bentancurért az Öreg Hölgynek. 
  • Sky Sport Italia: Federico Gatti továbbra is a Juve egyik kiemelt célpontjának számít a védelem tekintetében, azonban a Napoli szintén erős érdeklődéssel figyeli az olasz labdarúgó helyzetét, akiért a Frosinone legalább 10 millió eurót szeretne kapni. 
  • HIVATALOS: A Juventus korábbi célpontja, Sardar Azmoun 2027-ig szóló megállapodást kötött a Bayer Leverkusen alakulatával, mely csapathoz nyáron fog csatlakozni szabadon igazolható játékosként. 
  • A Fiorentina mestere, Vincenzo Italiano Dušan Vlahović helyzetéről: "Kijelenthetem, hogy minden egyes nap ugyanazzal a Dušannal találkozom, mint az eddigiek folyamán bármikor. Természetesen ahogy az eddigiekben, úgy most is számos pletyka kering játékosunk jövőjével kapcsolatban, azonban e tekintetben semmi sem változott, én pedig alig várom, hogy végre lezáruljon a januári átigazolási időszak."
  • Fabrizio Romano: Továbbra sincs semmi újdonság Vlahovićot illetően, a játékos, valamint környezete pedig hallgat a jövővel kapcsolatos tervekről. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 23-án, 00:00-kor.