FRISSÍTVE 19:15-kor – Mercato-hírek (január 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 19-ének legfontosabb hírei. 

  • Fabrizio Romano: A Juventus továbbra is élénken érdeklődik Anthony Martial iránt, ám egyelőre nem kezdeményeztek közvetlen kapcsolatfelvételt a Manchester Uniteddel, mivel a klub szeretné kiértékelni a kölcsönszerződés lehetséges költségeit. A Sevilla és a Barcelona szintén sorban áll a francia támadóért, ám az, hogy a labdarúgóért végül kik lesznek ténylegesen versenyben, minden bizonnyal a Vörös Ördögök végleges feltételeitől függ. 
  • Romeo Agresti: A Juventus az elmúlt órákban felvette a kapcsolatot Martial környezetével, s információkat kért a csatár helyzetéről. A Bianconeri mindeddig nem kezdeményezett tárgyalásokat a Manchester Uniteddel, dacára a két klub között fennálló kiváló kapcsolatnak. A vezetőség elsősorban az összköltségekről, valamint a lehetséges konstrukciókról folytatott megbeszéléseket a francia képviselőivel.

  • Romeo Agresti: A Juventus leginkább egy kölcsön + vételi opciós formátumban szerződtetné Martialt, akiért e pillanatig nem kezdeményeztek egyeztetéseket a manchesteriekkel. A csatár körüli fejleményeket ezt követően is érdemes lesz figyelemmel kísérni. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy legfőbb nyári célpontja továbbra is Gianluca Scamacca, a vezetőség pedig éppen az olasz center miatt nem szeretné kötelező opcióval leigazolni Martialt. A Juventus a napokban várhatóan találkozni fog a Sassuolo illetékeseivel Scamacca ügyét illetően. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus egészen a téli mercato utolsó napjáig próbálkozni fog egy csatár leigazolásával. Sardar Azmoun, valamint Martial változatlanul konkrét lehetőséget jelentenek Torinóban. 
  • Giovanni Albanese: Dušan Vlahović továbbra is a Juventushoz szeretne igazolni, amit ki is fejtett ügynökeinek, azonban az átigazolás rendkívül bonyolult lenne a várhatóan igen magas költségek, valamint a konkurensek száma és gazdasági ereje miatt. 
  • Radu Drăgușin ügynöke, Florin Manea: "Radu annak idején a Juventust választotta, mivel ebben a klubban szeretett volna futballozni, azonban nyáron elfogadta, hogy csak egy kölcsönszerződés által szerezhet tapasztalatokat a profi futballban. Elképzelhető, hogy a jelenlegi idény végén harmadik, vagy negyedik számú középhátvédként tér majd vissza az Öreg Hölgyhöz, azonban legfőbb célunk továbbra is az, hogy képviseltem másfél éven belül a kezdőcsapat biztos tagja legyen a Bianconerinél."

 12:45

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus megpróbálja visszahozni Rovellát, de a Genoa nem akarja visszaengedni, mert komolyan gyengülne a Rossoblu kerete az olasz középpályás távozásával. Allegri kívánsága lenne.
  • Gianluca Di Marzio: Arrivabene szavai ellenére a klub dolgozik Martial leigazolásán, Maxi Gómez is ott van a kiszemeltek között.
  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben Arthur távozik, két középpályás érkezne helyette. Az egyik kiszemelt Rovella, a másik Zakaria. 

19:15

  • Komplett olasz sajtó: Arthur ügynöke, Federico Pastorello Londonban tartózkodik, a tárgyalások folytatódnak, a mai nap már megtörtént a találkozás az Arsenal igazgatójával. Arteta nagyon szeretné megszerezni a brazilt, a kölcsönajánlat már az asztalon, de a Juve nem csak sima kölcsönben akarja elengedni a középpályást.

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 19-én, 19:15-kor.