FRISSÍTVE 19:45-kor – Mercato-hírek (január 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 17-ének legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Az elmúlt hetekben több ajánlat is befutott a Juventushoz Matías Soulé iránt, aki olasz, valamint külföldi együttesek érdeklődését is felkeltette. Az argentin mindenképpen csak kölcsönben távozhatna a Bianconeritől, azonban a vezetőség tervei szerint a futballista Torinóban fogja befejezni a szezont, s nem hagyja el a télen a klub kötelékét. 

  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy továbbra is rendkívül kedveli Bruno Guimarãest, akiért azonban egészen biztosan nem fogja kifizetni a Lyon által követelt 45 millió eurót. Júniusban a fekete-fehérek ismét kísérletet tehetnek majd a labdarúgó szerződtetésére. 
  • BBC: Jelen pillanatban nem folynak egyeztetések Aaron Ramsey, valamint a Crystal Palace között, így pedig nem tűnik valószínűnek, hogy a walesi a londoni klub játékosa lesz. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus erős érdeklődést fejt ki a Sassuolo középpályása, Davide Frattesi iránt. A Neroverdi 25 millió euróra taksálja a labdarúgót. 
  • La Gazzetta dello Sport: Jelen állás szerint Ramsey lesz a Bianconeri egyedüli januári távozója, Arthur pedig nem fog búcsút inteni a torinóiaknak. 

19:45

  • Sky Sport Italia: A Juventus visszavonta Paulo Dybalának tett, 8+2 millió eurós ajánlatát, melynek értelmében kijelenthető, hogy amennyiben a támadó nem egyezik bele fizetésének csökkentésébe, ingyen fogja elhagyni az Öreg Hölgyet. 
  • Az Inter vezérigazgatója, Beppe Marotta: "Amikor egy olyan kaliberű labdarúgó, mint Paulo Dybala lejáró szerződéssel rendelkezik, természetes, hogy hírbe hozzák a nagy klubokkal, az Inter azonban alapvetően elégedettnek számít jelenlegi négy támadójával, s egyelőre senkit sem keresünk e csapatrészbe. Dybalát igen sok alakulat szeretné soraiban tudni, mi pedig nyilvánvalóan figyelemmel kísérjük a piac alakulását."
  • Giovanni Albanese: Az Inter és a Juventus között éles verseny bontakozhat ki a nyáron Gianluca Scamacca megszerzéséért, mely mellett, Marotta szavainak figyelembe vételével azt is érdemes lehetséges opcióként számon tartani, hogy a Nerazurri ajánlatot fog tenni Paulo Dybalának. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 17-én, 19:45-kor.