FRISSÍTVE 12:30-kor – Mercato-hírek (január 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 16-ának legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: Az Arsenal a jövő hét elején újabb kísérletet fog tenni Arthur megszerzéséért. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus alapvető esetben nem szabna akadályt Arthur Ágyúsokhoz való távozása elé, azonban csak és kizárólag akkor engednék el a brazilt, ha találnának egy labdarúgót helyette, emiatt pedig a napokban felvetődött, hogy az Öreg Hölgy elcserélné a brazilt a londoniak középpályásával, Thomas Partey-val. 

  • Sky Sport Italia: Az Arsenal nem szívesen mondana le a 40 millió euróra taksált ghánai labdarúgóról, azonban a tárgyalások hamarosan tovább folytatódnak majd, ekképp pedig jelen pillanatban egy forgatókönyv sem zárható ki teljes bizonyossággal. 
  • Fabrizio Romano: Továbbra sem született megállapodás az Arthur-ügyet illetően. A jövő hét mindenképpen kulcsfontosságú lesz, ugyanis az Arsenal úgy döntött, hogy újabb kísérletet tesz a brazil leigazolására, de Max Allegri mindeddig nem fogadta el, hogy játékosa sima kölcsön által hagyja el a klub kötelékét. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus jelen állás szerint nem kezdeményezett tárgyalásokat a Chelsea-vel Ruben Loftus-Cheek-ért, aki potenciálisan Arthur utódja lehetne a Bianconerinél. 
  • Mirko Di Natale: Arthur személyes tekintetben már igent mondott az Arsenalnak, s szeretné Londonban folytatni pályafutását, ám a Juventust továbbra sem győzte meg az angol klub féléves kölcsönről szóló ajánlata. A jövő héten újabb egyeztetések várhatóak az ügyet illetően. 
  • Fabrizio Romano: A Paris Saint-Germain egyáltalán nem folytat tárgyalásokat Mauro Icardi januári eladásáról. A csatárért mindeddig nem érkeztek konkrét ajánlatok, így pedig nem kezdődtek egyeztetések más, az argentin pótlására szolgáló futballistákkal sem. Icardi személyes szinten egyelőre nem kérte értékesítését, melyet az is alátámaszt, hogy a tegnapi nap folyamán kezdőként szerepelt a francia együttes bajnoki találkozóján. 
  • Fabrizio Romano: Dybala nem örül annak, hogy a Juventus újra akarja tárgyalni szerződéshosszabbításának feltételeit, mivel októberben szóbeli megállapodást kötött a klubbal az új kontraktus részleteiről, s hitt benne, hogy ahhoz a vezetőség is tartani fogja magát. 
  • Romeo Agresti: Hétfőn vagy kedden újabb tárgyalások zajlanak majd le a Juve és az Arsenal között Arthur ügyével kapcsolatban. A Bianconeri álláspontja továbbra sem változott: megfelelő pótlás, s egy meghatározott tulajdonságokkal bíró labdarúgó érkezésének híján nem fogja elengedni a brazilt. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 16-án, 12:30-kor.