Dybala: "Inkább nem beszélnék a hosszabbításról"

dybala_vs_udinese.jpgA Juventus Udinese ellen aratott, 2-0-ás győzelmét követően Massimiliano Allegri mellett a csapat egyik legjobbjának számító Paulo Dybala is értékelte a látottakat, aki találata, valamint az együttes által mutatott játék mellett természetesen nem feledkezett meg a vele kapcsolatban még jelen pillanatban is lezáratlan, s meglehetősen forró témát jelentő szerződéshosszabbításról sem, melyet illetően azonban az e tekintetben felbukkanó számos hír ellenére nem kívánta különösebben kommentálni az eseményeket, leszögezve, hogy a februárban várható, vezetőséggel való egyeztetésekig ő sem tudna új információkkal szolgálni. 

"Alapvetően jó meccset játszottunk, azonban a jövőben mindenképpen nagyobb eltökéltséggel kellene futballoznunk első találatunkat követően, ugyanis az eddigiekben rendkívül sokszor fordult elő, hogy miután megszereztük a vezetést, visszaálltunk, s a védekezésre berendezkedve szinte teljesen elhanyagoltuk az akciókat, ami sokak számára úgy tűnhet, hogy egészen egyszerűen félünk nyílt és célratörő futballt játszani, ami nem történhet meg mégy egy alkalommal, így tehát kérdés nélkül fejlődést kell mutatnunk e téren" – fogalmazott a Sky Sport Italia kérdésére. 

"Továbbra is mi vagyunk a Juventus, emiatt pedig továbbra is minden erőnkkel céljaink elérésére kell összpontosítanunk. Tisztában vagyunk vele, hogy immár közelebb vagyunk a felettünk elhelyezkedő alakulatokhoz, mint a szezon legelső szakaszában, ugyanakkor figyelmünk az elkövetkezendőkben sem hagyhat alább, ekképp minden egyes találkozón a győzelem reményében kell kifutnunk a gyepre. 

Tudjuk, hogy csapatunk jelen pillanatban nem mutat be szép, vagy a szurkolók által is kellően jónak vélt játékot, mindazonáltal a helyzet érdemi változásáig nekünk el kell fogadnunk, hogy e terület egyelőre nem számít erősségünknek, s ennek realizálását követően inkább a sikerekbe vetett vágyra kell fektetnünk a hangsúlyt, miközben többet kell futnunk és támadnunk az egyes találkozókon, hiszen csak és kizárólag ezáltal bizonyíthatjuk be, hogy együttesünk a bajnokság első helyeinek valamelyikéért kíván küzdeni. 

Hogy miért tekintettem ki a lelátóra gólomat követően? Kijelentetem, hogy nem azért tettem így, mert üzenni szerettem volna a vezetőség tagjainak. Mindössze arról van szó, hogy meghívtam egy hozzám igen közel álló, jó barátomat a meccsre, s szerettem volna kapcsolatba lépni vele találatom után, azonban a nagy tömeg miatt nem sikerült megtalálnom őt, így pedig egy ideig próbáltam meglelni a sorok között. Természetesen nem kötelező elhinni a szavaimat, ugyanis innentől minden csak önökön, valamint e nyilatkozat olvasóin múlik. 

Az elmúlt napokban rengeteg hír látott napvilágot velem, valamint Juventusszal való, esetleges szerződéshosszabbításommal kapcsolatban, azonban személy szerint inkább nem beszélnék erről. Véleményem alapján senkinek nem szükséges bizonyítanom ahhoz, hogy új kontraktust kössek az alakulattal, azonban a klub úgy döntött, hogy februárban vagy márciusban ismételten tárgyalóasztalhoz ülnek velem, addig pedig minden tekintetben a menedzser és a csapat rendelkezésére fogok állni" – összegzett Dybala.