Ihattaren: "Magamra maradtam"

ihattaren_civilben.jpgMohamed Ihattaren, a fiatal holland tehetség, akit a Juventus tavaly nyáron szerződtetett a PSV Eindhoven együttesétől, majd kölcsönben a Sampdoriához került, a nem mindennapi távozásának körülményiről beszélt.

Mint az közismert, a fiatal játékos egyszerűen köddé vált, így hagyva maga mögött a Blucerchiatit. Hetekig nem lehetett biztosat tudni a futballistáról, akinek még a debütálás lehetősége sem adatott meg Genovában. 

A minap azonban megtörte a csendet, és elmondott néhány dolgot a történtekkel kapcsolatban. Beszélt többek között a szuperügynökként aposztrofált Raioláról is.

"Bementem Ali Dursun játékosügynök irodájába, akire apámként tekintek, és azt mondtam neki: "Segíts, mindent elrontottam!" Raiola másként kezelt. Azt mondta aggódik értem, aztán már nem tartotta velem a kapcsolatot, cserben hagyott."

Az elmondottak alapján meglehetősen nehezen viselte az új kalandot, ami nem alakult jól számára.

"A Samp? A kialakult helyzet miatt a távozás mellett döntöttem. Gyakran üldögéltem a szállodában, és nem bírtam tovább. Mintha nem is léteztem volna. Felhívtam az edzőt, hogy elmondjam, nem kaptam fizetést. A válasz erre az volt, hogy "mi 2 havonta fizetünk."  Erre aztán nem került sor."

Nem volt megelégedve a Sampdoria hozzáállásával, amit a következőképp foglalt össze: 

Mikor visszatértem a Sampdoriához, az edzőn kívül senki nem volt ott, a másnapi edzésen aztán lefotóztam a mezt. Ezt követően öltönyös, nyakkendős embereket láttam meg, és azt mondtam: "Ezek menedzserek, nagymenők." Fogalmuk sem volt arról, hogy ki vagyok."

"Magamra maradtam. Nem bírtam tovább. Amiben megállapodtunk, nem tartották tiszteletben. Nem intézkedtek sem bankszámláról, sem egészségügyi biztosításról. Mi lett volna, ha eltörik a lábam a Sampdoriánál?" - fejezte be a nyilatkozatát a holland futballista, aki a legmegbízhatóbb újságírók szerint az Utrechthez kerülhet majd kölcsönbe.