FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 9-ének legfontosabb hírei.

  • Fabrizio Romano: Az Arsenalnál az elmúlt napokban felmerült Arthur kölcsönben való megszerzésének lehetősége, ugyanakkor az Ágyúsok mindeddig nem vették fel a kapcsolatot a Juventusszal az ügy kivitelezésének érdekében, s a brazil mellett további két célponttal is rendelkeznek a középpályát illetően. 
  • Sky Sport UK: A Juventus mellett az Atalanta, a Lazio, valamint a Milan is érdeklődik a Liverpool támadójának, Divock Originek nyári megszerzése iránt, akit ingyen leigazolható labdarúgóként szerződtetnének a következő transzferablak ideje alatt. A Vörösök januárban nem szeretnék elengedni a belga játékost, ahogy azt korábban Fabrizio Romano is kijelentette. 

  • A játékos iránt érdeklődő Crystal Palace mestere, Patrick Viera: "Aaron Ramsey egy kiváló futballista, akit én magam is igen nagyra tartok, s aki tapasztalata, valamint az általa képviselt minőség alapján minden bizonnyal számos Premier League-alakulatnak lenne képes segítséges nyújtani, azonban Önök, újságírók bizonyára pontosabb értesülésekkel rendelkeznek a középpályás helyzetével kapcsolatban, mint én magam."
  • La Gazzetta dello Sport: A Tottenham Hotspur sportigazgatója, Fabio Paratici Weston McKennie-t, valamint Dejan Kulusevskit is megszerezné a Bianconeri keretéből. Az olasz szakember az elmúlt hetekben a svédért cserébe Giovanni Lo Celsót, míg az amerikai leigazolásának érdekében az Antonio Contéval igen rossz viszonyban álló Tanguy Ndombélét ajánlotta fel a fekete-fehéreknek, akik azonban nem mutattak érdeklődést a felkínált labdarúgók, s ekképp az ügyletek iránt sem. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 9-én, 00:00-kor.