FRISSÍTVE 15:15-kor – Mercato-hírek (január 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 8-ának legfontosabb hírei.

  • Sky Sport UK: A Juventus és a Barcelona illetékesei az elmúlt napokban több ízben is felvették a kapcsolatot a Chelsea lejáró szerződésű labdarúgójának, Antonio Rüdigernek képviselőivel, aki immár visszautasította a Kékek hosszabbítási ajánlatát, azonban a német védő mindeddig nem határozott jövőjéről. 
  • Sky Sport UK: A Juventus, új üzletpolitikájából kifolyólag nem kívánna irreálisan magas bért adni Rüdigernek, aki azonban éppen azért nem hosszabbított a Chelsea-vel, mert a londoniak nem hajlandóak megadni számára az általa követelt összeget. 

  • Voetbal International: A holland FC Utrecht alakulata érdeklődést mutat a Juventustól kölcsönben a Sampdoria csapatánál szereplő, azonban október 21-e óta szülőhazájában tartózkodó szélső, Mohamed Ihattaren iránt. A hamarosan várhatóan hivatalos ajánlatot tévő együttes előreláthatólag kölcsönben szerezné meg a futballistát, aki szerződést bontana a genovai együttessel. 
  • Paul Pogba szóvivője: "A médiában megjelent hírek tisztázásának érdekében leszögezném, hogy a Manchester United az elmúlt hónapokban nem kínált új kontraktust Paulnak, aki jelen pillanatban teljes mértékben a sérülésből való felépülésére összpontosít, s az a célja, hogy minél hamarabb alakulata segítségére legyen."
  • Max Nerozzi: Mauro Icardi Juventushoz való, kölcsönben történő csatlakozása továbbra is valószínűtlenek tűnik, mivel a Paris Saint-Germain nem adná el az argentint kölcsönben, kötelező vételi opció nélkül. 
  • 10:15 – Fabrizio Romano: A Liverpool nem tervezi eladni januárban Divock Origit, egyes Serie A-, és Bundesliga-alakulatok érdeklődésének ellenére. 
  • 10:15 – Gianluca Di Marzio: Az eddigiekben több ajánlat is érkezett Arthurért, akinek jövője korántsem biztos a Juventusnál. A brazil középpályás tekintetében két lehetőség van: egy játékoscsere kieszközölése azon klubbal, mely megvásárolná a dél-amerikait, vagy egy hasonló profilú futballista leigazolása az érte kapott összeg felhasználásával. 
  • 10:15 – Gianluca Di Marzio: A Juventus továbbra is a jövő megalapozásán dolgozik, ennek érdekében pedig a vezetőség hamarosan találkozni fog a Sassuolo illetékeseivel Gianluca Scamacca nyári megszerzéséért, aki változatlanul az Öreg Hölgy első számú célpontjának számít. 
  • 10:15 – Mirko Di Natale: A Juve továbbra is gondolkodik egy középpályás téli megszerzésén, aki jó eséllyel a Borussia Mönchengladbachot biztosan elhagyó Denis Zakaria lehetne. 
  • 10:15 – Mirko Di Natale: Max Allegri szeretné csapatában tudni Mauro Icardit, aki azonban csak és kizárólag akkor hagyhatná el Párizst, ha a PSG nyitottnak mutatkozna a kölcsön + vételi opciós konstrukcióra. 
  • 10:15 – Mirko Di Natale: A Zebráknak továbbra is szükségük van egy támadóra, ezért pedig fontolóra vették Kaio Jorge kölcsönadásának lehetőségét, akinek helyére szintén kölcsönben igazolnának egy azonnal bevethető centert. 
  • 10:15 – Mirko Di Natale: Dejan Kulusevski egyáltalán nem érinthetetlen, a klub pedig minden bizonnyal fontolóra venné értékesítését, amennyiben egy legalább 35 millió eurós ajánlat érkezne érte, ám jelen állás szerint nem valószínű, hogy lenne olyan együttes, mely januárban ekkora beruházást hajtana végre a svédért, dacára annak, hogy több gárda is kedveli játékát. 
  • 10:15 – Mirko Di Natale: A Newcastle United az egyetlen klub, mely komolyabban érdeklődik Ramsey iránt. A walesi eladásán mind a Juventus, mind pedig a középpályás ügynökei nagy erőkkel munkálkodnak. 
  • 14:39 – Mirko Di Natale: A Newcastle Unitedet követően az elmúlt órákban egy másik Premier League-klub, jelesül a Crystal Palace is bejelentkezett Aaron Ramsey-ért, ám egyelőre nem tudni komolyabb fejleményekről. 
  • 15:15 – Sky Sport Italia: Aaron Ramsey-t mindeddig nem győzte meg egyetlen iránta érdeklődő klub ajánlata sem, azonban amennyiben nem fogadja el a Newcastle United, vagy a Crystal Palace érdeklődését, a Juve rendkívül nehezen tudna más kérőt találni számára. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 8-án, 15:15-kor.