FRISSÍTVE 18:00-kor – Mercato-hírek (január 4.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 4-ének legfontosabb hírei.

  • Sky Sport Italia: A Juventus legfőbb prioritása jelen pillanatban Álvaro Morata pótlása. A Bianconeri az elmúlt napokban egyértelmű érdeklődést fejtett ki Mauro Icardi iránt, de más támadókat is figyelnek, kik közül a klub mindenképpen megpróbál majd kölcsönben leigazolni egy centert. 
  • Sky Sport Italia: Valószínűtlen, hogy Paul Pogba elhagyja télen a Manchester Unitedet, a Juve számára pedig a francia középpályás minden bizonnyal nyárra vonatkozóan sem jelenthet majd célpontot gigantikus fizetése miatt. 

  • Sky Sport Italia: Amennyiben a Juventusnak sikerülne megszabadulnia januárban a Ramsey-Arthur-Kulusevski hármastól, a fekete-fehérek már télen is megpróbálkozhatnak Dušan Vlahović megszerzésével, ám ezen eladások nélkül a Bianconeri költségvetése nem tenné lehetővé a szerb leigazolását. 
  • Sky Sport Italia: Az olasz rekordbajnok továbbra is rendkívül nagyra tartja Gianluca Scamaccát, azonban nem valószínű, hogy a Sassuolo eladná januárban az olaszt. 
  • Sky Sport UK: A Juventus, többek között a Bayern Münchennel, a Real Madriddal, a Paris Saint-Germainnal, valamint a Bayern Münchennel egyetemben tárgyalásokat kezdeményezett Antonio Rüdiger ügynökével egy, a német középhátvéd ingyenes nyári leigazolásának előfeltételeként szolgáló előszerződés megkötésének érdekében. 
  • Romeo Agresti: Kaio Jorge a Juventus kötelékében szeretné befejezni a jelenlegi idényt. A Bianconeri szakmai stábja elégedett a brazil által mutatott edzésmunkával, ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy ha a Juventus lehetőséget lát egy futballista megszerzésére, feláldozhatja a fiatal labdarúgót ennek kieszközöléséért. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Sampdoria a napokban érdeklődött Kaio Jorge kölcsönvétele iránt, mindazonáltal az Öreg Hölgy inkább az Olympique Marseille esetleges érdeklődésére figyelne, ugyanis elképzelhető, hogy a franciák odaadnák Arkadiusz Miliket a dél-amerikai tehetségért. 
  • La Gazzetta dello Sport: Amennyiben a Juventusnak nem sikerülne megszereznie Mauro Icardit, a klub lépéseket tehet Divock Origi szerződtetéséért.

12:50

  • Romeo Agresti: Hamarosan megtörténhet az első kapcsolatfelvétel Aaron Ramsey és a Newcastle között.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus igazi célja jelenleg, hogy megteremtse annak lehetőségét, hogy Gianluca Scamacca a nyáron Torinóba szerződjön.
  • Fabrizio Romano: Az olasz rekordbajnok prioritása egy top fiatal csatár megszerzése júniusban, ugyanis a Vlahovićhoz hasonló játékosok megszerzése télen elképesztően nagy kihívás. 
  • Romeo Agresti: Véleményem szerint a Juventus nincs meggyőződve Mauro Icardi szerződtetéséről.
  • Di Marzio: A Bianconeri valóban csatlakozott a Rüdigerért folytatott harchoz, természetesen az Öreg Hölgy is nyáron, ingyen szeretné Olaszországba csalogatni a német hátvédet.
  • Romeo Agresti: Amennyiben Dybalának valódi ügynöke lenne, már októberben megtörtént volna a szerződéshosszabbítás.
  • Di Marzio: A Juve csak hat hónapos kölcsönben szeretne centert igazolni. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus továbbra is figyelemmel követi Julián Álvarezt. Ugyan történt már kapcsolatfelvétel a Manchester United és a játékos ügynöke között, azonban először meg kell szabadulniuk Martialtól. 
  • Fabrizio Romano: A klub közölte Moratával, hogy amennyiben nem lesz meg a pótlása, akkor nem engedi el a Barcelonához. Icardi kapcsán nincs előrelépés. 

18:00

  • Giovanni Albanese: Morata kifejezte háláját a Juventus felé, és arról tanúskodott, hogy a végsőkig tisztelni fogja ezt a mezt, nem szeretné tönkre tenni kapcsolatát a klubbal. A Juve továbbra is azon dolgozik, hogy alternatív megoldást találjon. Annyi bizonyos, hogy amennyiben nem sikerül találni helyette más játékost, addig a spanyol nem távozhat.
  • Sky Sport Italia: Úgy fest, hogy Morata ebben a hónapban nem hagyja el Torinót.
  • Sky Sport Italia: Annak érdekében, hogy nyáron Scamacca a Juve játékosa legyen, már most télen felveszi a kapcsolatot a Bianconeri a Sassuolóval. Ahhoz, hogy a csatár az Öreg Hölgyé legyen, olyan játékosokat kell eladnia, mint amilyen Kulusevski, vagy McKennie.

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 4-én, 18:00-kor.